Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ενίσχυση εφημερίδων - αίτηση από 29/10 έως και... 4/11

*
Ανασυγκρότηση
**
*
Νέα προθεσμία ως σήμερα
για την ενίσχυση των εφημερίδων
από τον Κρατικό Προϋπολογισμό


Και νέα τροποποίηση της απόφασης για την ενίσχυση των εφημερίδων από τον κρατικό προϋπολογισμό, με απόφαση που συνυπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας και οι υφυπουργοί Θ. Σκυλακάκης και Θ. Πέτσας.

Το ποσό που θα διατεθεί αυξάνεται κατά 1.500.000 ευρώ στα 7.500.000 ευρώ “και θα καλυφθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό” με δυνατότητα “υποβολής νέων αιτήσεων έως και την 4η Νοεμβρίου 2019”, δηλαδή ως και …σήμερα, όπως αναφέρεται στην απόφαση των τριών συναρμόδιων υπουργών, που ελήφθη στις 29 Οκτωβρίου!

Στην απόφαση αναφέρεται πως “όσες αιτήσεις υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενίσχυσης των επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας, από την έναρξη αυτού μέχρι και την 18η Οκτωβρίου 2019, δεν απαιτείται να υποβληθούν εκ νέου”. Το σύνολο των αιτήσεων που έχουν ήδη υποβληθεί και θα υποβληθούν έως και την 4η Νοεμβρίου 2019, θα εξεταστεί ως προς την πλήρωση των απαιτούμενων νόμιμων προϋποθέσεων” . Η απόφαση καταλήγει αναφέροντας πως “το ποσό ενίσχυσης που λαμβάνει κάθε επιχείρηση, που πληροί τις προϋποθέσεις, υπολογίζεται με βάση το συνολικό ποσό της ενίσχυσης του Προγράμματος Ενίσχυσης των επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας”.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου