Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ποιοι «ψάχνονται» με έκδοση νέων φύλλων

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με εφημερίδα μπαίνει(;)
στα media o Πέτρος Κόκκαλης


@ Ο Πέτρος Κόκκαλης στα media; Πολύ πιθανόν, αν δεν... στραβώσει κάτι, την τελευταία στιγμή! Με πλούσιο ημερήσιο φύλλο και πολυσέλιδο κυριακάτικο και με γενικό διευθυντή-έκπληξη. Το νέο φύλλο, εφόσον προχωρήσει ο σχεδιασμός και βγει στα περίπτερα, δεν θα έχει "φωτεινή επιγραφή" ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο λίγο "αριστερό" άρωμα και ας υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτηθεί από τον εύπορο ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

@ Πάντως η πρώτη κίνηση της οικογένειας Κόκκαλη για επιστροφή στον χώρο των media, έγινε με την ανάκτηση του Flash.gr, ενός από τα πρώτα ειδησεογραφικά portal που έστησε μαζί με τους δημοσιογράφους του πάλαι ποτέ κορυφαίου τότε ενημερωτικού ραδιοσταθμού Flash 9.61 που σήμερα ανήκει στο συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων του, χωρίς όμως να εκπέμπει.

@ Κάτι "μαγειρεύει" ο εκδότης Νίκος Καραμανλής (Παρασκήνιο, Καρφίτσα) μαζί με τον νέο του διευθυντή Νίκο Ελευθερόγλου. Την "Απογευματινή Ενημέρωση" που ο Ελευθερόγλου έχει κατοχυρώσει τον τίτλο από το 2018 ή κάτι άλλο πιο ηχηρό; Ο καιρός γαρ εγγύς...

@ Νέο κεντροδεξιό ημερήσιο φύλλο είναι στα σκαριά με ενισχυμένη σαββατιάτικη έκδοση, από δύο δημοσιογράφους με καλό όνομα στην πιάτσα του Τύπου. Στόχος των δύο «εφημεριδάδων» -εν προκειμένω του Χρίστου Μουλίνου και του Σωτήρη Πουλόπουλου- είναι το φύλλο να βρίσκεται στα περίπτερα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου