Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

... υπάρχει ΓΣΕΕ και έχει πρόεδρο; ...

*
Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΓΣΕΕ
***
*

Ντροπή του !


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΜΕΙΣ-ΓΣΕΕ :

Μετά από 20 μήνες απουσίας από τους αγώνες των εργαζομένων στην ΕΡΤ, εμφανίζεται προκλητικά στην ΝΕΡΙΤ!!

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, που δεν εμφανίστηκε πουθενά προεκλογικά για να απαιτήσει δεσμεύσεις όλων των κομμάτων σε σχέση με τα εργασιακά αιτήματα και τις απαιτήσεις της τάξης που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, εμφανίστηκε χθες.

Εμφανίστηκε στην ΝΕΡΙΤ, το μόρφωμα που δημιούργησε η συγκυβέρνηση που στήριζε!!!

Τυχαίο, δεν νομίζουμε…

Δύο (2) μόλις μέρες μετά την νέα διακυβέρνηση, προσπαθεί να δώσει ανάσα ζωής σε ότι μαύρο άφησε πίσω της η απελθούσα Κυβέρνηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΝΕΡΙΤ, είναι ένα μόρφωμα, στο οποίο δεν υπάρχουν εργασιακές σχέσεις, οι υπάλληλοι της είναι με δίμηνες συμβάσεις ως υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, δεν υπάρχουν εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο αλλά λειτουργεί με εργολαβικές δουλεμπορικές εταιρείες παραγωγής. Φυσικά δεν πήγε για να αντιμετωπίσει αυτές τις αντεργατικές συνθήκες εργασίας…

Εμφανίστηκε στην ΝΕΡΙΤ, που δυσφημεί πλήρως την δημοσιογραφία και την αντικειμενική ενημέρωση. Τρανή απόδειξη, μεταξύ άλλων, η συνέντευξη Σαμαρά ως αναγνώστη του οτο κιου.

Εμφανίστηκε λοιπόν στο πλέον ανυπόληπτο μέσο ενημέρωσης.

Ελπίζουμε ότι αυτή του η εμφάνιση δεν σηματοδοτεί ότι με κάθε τρόπο θα στηρίξει ότι άλλο αντιδημοκρατικό και αντεργατικό έχει συμβεί.

ΕΜΕΙΣ, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, μαζί με όλους του πολίτες, απαιτούμε να φύγει το «μαύρο» από τη ζωή μας. Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ ως μια πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση στην υπηρεσία της ενημέρωσης, του πολιτισμού, στην υπηρεσία του πολίτη.

Ενωτικό Μέτωπο Εργατικών Ισχυρών Συνδικάτων
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου