Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

... ΕΡΤ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ περιμένουν

Αυτή είναι η διαφημιστική καταχώρηση (φωτό) των εργαζομένων της ΕΡΤ Open όπως δημοσιεύτηκε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”. Είναι τα ΜΜΕ της ΕΡΤ που παρέμειναν όρθια παρά την “ασύμμετρη” επίθεση που εξαπολύθηκε από τη συγκυβέρνηση και τους υπουργούς, Σίμο Κεδίκογλου, Γιάννη Στουρνάρα και Παντελή Καψή. Και είναι οι εργαζόμενοι που δεν πέρασαν απέναντι. Δεν έγιναν συμβασιούχοι του υπουργείου Οικονομικών για να βρουν θέση στη ΔΤ, ούτε χρησιμοποίησαν την πολιτική δυνατότητα που είχαν για να βρουν θέση στη ΝΕΡΙΤ, μέσω του περίφημου διαγωνισμού.

Σε αυτές τις εκλογές, η ΕΤ3 εκπέμπει στο 68% όλης της χώρας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων από τη Θεσσαλονίκη, η ΕΡΑ και ο κόμβος του ertopen.com. Η επιτυχία των ανθρώπων αυτών και το πάθος για την επαναφορά της ΕΡΤ, όσο και η υπομονή τους, είναι πρωτοφανέρωτη. Κάτι που κανείς, δεν μπορεί να αγνοήσει.

Κωνσταντοπούλου:
“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει ξανά την ΕΡΤ”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του και θα ξανανοίξει την ΕΡΤ”, δήλωσε από την Αγία Παρασκευή η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες στο Ραδιομέγαρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία των ΜΑΤ. Όπως είπε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ που δίνουν μάχη, ενάντια στην πολιτική εξουθένωση και τη λογοκρισία.

Απολύμενοι ΕΡΤ3: Ερχόμαστε!

Οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 λίγο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ανάρτησαν πανό έξω από τα γραφεία της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη ("Ερχόμασε"). Εν αναμονή των εξελίξεων!

Οχύρωσαν τη ΝΕΡΙΤ λόγω…εκλογών

Σε κανονικό φρούριο μετέτρεψε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ το Ραδιομέγαρο τη βραδιά των εκλογών. Εκτός από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που παρατάχθηκαν την Κυριακή έξω από το κτήριο, η ΝΕΡΙΤ προσέλαβε εκτάκτως και ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, ενώ παρήγγειλε επιπλέον σύρτες για την κεντρική πύλη του Ραδιομεγάρου.

Και στην προεκλογική περίοδο υπέγραφε η Α. Γουγά

Ούτε εκλογές, ούτε προεκλογική περίοδος δεν εμποδίζουν την ειδική διαχείριση της ΕΡΤ Α.Ε να υπογράφει συνεχώς τις ανανεώσεις των συμβάσεων για το προσωπικό της ΝΕΡΙΤ. Η νεότερη απόφαση για ανανέωση συμβασιούχων, δανειζόμενων από το υπουργείο Οικονομικών στη ΝΕΡΙΤ φέρει την υπογραφή τη Αφροδίτης Γουγά στις 13 Ιανουαρίου. Μέχρι και τέλος του μήνα αναμένονται άλλες δυο πράξεις ανανέωσης συμβασιούχων.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου