Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

... λαδοπόντικες της δημοσιογραφίας !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ένας όμορφος (παρα-δημοσιογραφικός) κόσμος

Oι «Μουρούτηδες», ο Χατζηνικολάου
και οι λαδοπόντικες της δημοσιογραφίας



«Ο Σαμαράς υπέστη εκλογική πανωλεθρία, δεν τόλμησε να αντικρίσει ούτε τον λαό ούτε τους δημοσιογράφους, μίλησε προεκλογικά απέναντι σε γλάστρες. Με τους Μουρούτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες, ο Σαμαράς δεν μπορεί ποτέ να νικήσει τον Τσίπρα».

Αυτά έλεγε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την εκπομπή του στον Realfm και αμέσως το γνωστό σάιτ antinews (Χρύσανθος - Φαήλος - Μουρούτης) πέρασε στην αντεπίθεση. Με μία ανάρτηση υπό τον τίτλο «Από υβριστής της ΝΔ, “σωτήρας” της ο Χατζηνικολάου;» το antinews αναφέρεται σε καλοπληρωμένους λαδοπόντικες της δημοσιογραφίας που τώρα βγαίνουν και τα χώνουν στον Σαμαρά.

«Αντί να λουφάξουν και να απολαύσουν τα κέρδη ετών, βγαίνουν και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Θα δούμε πολλά στον υπέροχο αυτό κόσμο της δημοσιογραφίας. Θα δούμε κωλοτούμπες και οσφυοκάμπτες και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Θα δούμε και πολλούς… δεξιούς να κλαίνε για το μέλλον της ΝΔ.» αναφέρει χαρακτηριστικά το antinews. Αναφερόμενο στα όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, το φιλοσαμαρικό σάιτ γράφει:

«(...) Είναι δυνατόν να το παίζει υπερασπιστής της παράταξης ο Χατζηνικολάου; Από πού κι ως που; Έγινε και δεξιός ενώ τρία χρόνια τώρα τσάκιζε την κυβέρνηση και στήριζε τον Τσίπρα; Με τον φίλο και συνεργάτη του Κουρή και το Star δεν άνοιξαν ανηλεή πόλεμο κατά του Σαμαρά; Αυτοί δεν τον έριξαν στην ουσία και τώρα θέλουν να παρέμβουν στα νεοδημοκρατικά εσωτερικά; Ποιος ξεχνάει άραγε τον «Θείο» Τράγκα στον Real του Χατζηνικολάου που έβριζε από το πρωί ως το βράδυ τον Σαμαρά;

Ας μην κάνουν υποδείξεις λοιπόν και κουνάνε και το δάχτυλο επειδή παίρνουν ένα μικρόφωνο και λένε ό,τι γουστάρουν.

Ε, λοιπόν, καιρός είναι να σταματήσει η τακτική των τράγκηδων της δημοσιογραφίας.
»

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου