Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

... TV "Λυδία η Φιλιππησία" !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Για την τηλεόραση αξίζει κάθε θυσία"

Η τηλεοπτική επέκταση της Εκκλησίας


Η κατάργηση των ορίων εκπομπής των περιφερειακών καναλιών είναι ήδη γεγονός με την ψηφιακή τηλεόραση.

Όποιος τηλεοπτικός σταθμός έχει χρήματα για να πληρώσει τον πάροχο δικτύου της Digea μπορεί να επεκτείνει το τηλεοπτικό σήμα του και σε άλλες περιοχές.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από την περίπτωση του εκκλησιαστικού σταθμού Λυδία η Φιλιππησία, που διαθέτει τηλεοπτικό πρόγραμμα από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης .

Σύμφωνα, ωστόσο, με ανακοίνωση του σταθμού, συνήψε συμφωνία με την Digea για να ενοικιάσει χωρητικότητα στην ψηφιακή συχνότητα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Με τον τρόπο αυτό το εκκλησιαστικό κανάλι επεκτείνει την εκπομπή του προγράμματός του εκτός από την Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη, κάτι που δεν προβλέπει η νομοθεσία για την ιδιωτική τηλεόραση.
---
---
τ/σ "4Ε", ρ/σ "Λυδία η Φιλιππησία"
Ο εμπνευστής και ιδρυτής αείμνηστος
αρχιμ. π. Θεόφιλος Ζησόπουλος


"Ο αείμνηστος αγωνιστής κληρικός, αρχιμ. π. Θεόφιλος Ζησόπουλος αγωνίστηκε με θερμότατο ζήλο, με θεϊκό θάρρος και παρρησία, για να κρατήση τον πιστό λαό του Θεού στην ανόθευτο χριστιανική πίστι. Ως καλός ποιμένας εργάσθηκε και κοπίασε για την λογική ποίμνη του Χριστού, με μοναδικό του πόθο την εγκαθίδρυσι της Βασιλείας του Θεού στην Πατρίδα μας και στον κόσμο ολόκληρο"
---
πηγή: http://pinelopitisithakis.blogspot.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου