Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μικρή ανάσα για τα αθλητικά φύλλα

Άνοδο 1.510 φύλλα είχαν οι αθλητικές εφημερίδες της Κυριακής. Από 41.680 φύλλα πήγαν στα 43.190, με το «Φως των Σπορ» να είναι αχτύπητο στην πρώτη θέση. Η «Πράσινη» είχε 58% αύξηση, από 1.950 φύλλα ανέβηκε στα 3.090.

Έχασε 19.530 φύλλα η «Καθημερινή»!

Απίστευτη ήταν η βουτιά της κυκλοφορίας της κυριακάτικης «Καθημερινής». Από 86.066 φύλλα που είχε την Κυριακή 14/12, βούτηξε την επόμενη Κυριακή 21/12 στα 66.536 φύλλα, μείον δηλαδή 19.530 φύλλα. Να σημειώσουμε ότι στις πωλήσεις συμπεριλαμβάνονται και οι συνδρομές, τον αριθμό των οποίων η Διεύθυνση της εφημερίδας δεν ανακοινώνει.


"Δεν πληρώνω", λένε στελέχη του Φαλήρου

Στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και διευθυντικά στελέχη του Φαλήρου. Ανακοίνωσαν πως δεν θα πληρώνουν τις τράπεζες! Τι είδους προαναγγελία είναι αυτή για ένα συγκρότημα που δανείζεται;
Οι τραπεζικοί υπάλληλοι της …δημοσιογραφίας, αναλύουν πλέον τη συμπεριφορά των “νουνεχών νοικοκυριών” και επισημαίνουν πως σηκώνουν τα χρήματα από τις τράπεζες και περιμένουν να δουν τι θα συμβεί.
Κάτι τέτοια ακούνε και οι αντίπαλοι του Φαλήρου και χαίρονται.

Στο Ευρωπαϊκό ΔικαστήριοΔικαιωμάτων του Ανθρώπου το λουκέτο στην ΕΡΤ!

Μετά το ΣτΕ, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 
Έγινε δεκτή προς συζήτηση η προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ. Η μάχη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, συνεχίζεται στην Ευρώπη, μετά την απορριπτική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, η οποία επικύρωσε εντός των ελληνικών συνόρων το λουκέτο στην κρατική ραδιοτηλεόρασης. 

Λεφτά από την ειδική διαχείριση της ΕΡΤ

έως τον Μάιο του 2015!

Τα διαθέσιμα της ΕΡΤ ΑΕ, τα οποία είχε στην κατοχή του το υπουργείο Οικονομικών και η υπηρεσία της ειδικής διαχείρισης, πληρώνουν τις παλιές υποχρεώσεις της ΕΡΤ και τα έξοδα λειτουργίας της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ έως τον Μάιο του 2015. Αυτό προκύπτει από τις τελευταίες αποφάσεις της Αφροδίτης Γουγά, η οποία υπογράφει για την πληρωμή των χρεών της πρώην ΕΡΤ σε προμηθευτές αλλά και για το κόστος λειτουργίας της ΔΤ.


Με Στάη στις εκλογές ο Alpha

Εκτάκτως, για τη μαραθώνια βραδιά των εκλογών επιστρέφει στον Alpha η Ελλη Στάη. Η δημοσιογράφος θα σχολιάζει και θα αναλύει στο πλάι του Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και θα συντονίζει τη βραδιά.

---
πηγή: http://www.typologies.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου