Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

... ΕΣΗΕΑ - τα απόνερα μια ανακοίνωσης ...

*
Ανάποδες στροφές
***
*
Αιδώς... κύριε Κοτταρίδη

Βαρύς ο πόνος και ο καημός του Ταμία της ΕΣΗΕΑ κ. Δημήτρη Κοτταρίδη με την τρίπλα που του έκαναν τα μέχρι και σήμερα συνεταιράκια τους στη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ.

Μ' αυτήν πέτυχαν να βγάλουν την ανακοίνωση, που κατήγγειλαν τους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ για τον τρόπο που πήραν την συνέντευξη από τον Σαμαρά.

Τα τρία μέλη της "Συσπείρωσης" στην ΕΣΗΕΑ - Τρίμης, Κατσίμη, Γιουκάκης - κινήθηκαν πολύ γρήγορα μόλις έγινε γνωστή η συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

'Εστιψαν το μυαλουδάκι τους, αλλά μόνοι τους τι να κάνουν;

Τότε θυμήθηκαν ότι στο Δ.Σ. του ταλαιπωρημένου σωματείου υπάρχουν τρία ακόμα μέλη που πραγματικά παλεύουν για να πετύχουν κάτι καλύτερο από εκθέσεις, ακαδημίες, υποτροφίες, ανακαινίσεις του 7ου ορόφου και βάλε.

Έγραψαν στα γρήγορα την ανακοίνωση, που πόνεσε τον κ. Δημήτρη Κοτταρίδη και ζήτησαν βοήθεια από τους Νταουντάκη, Τσαλαπάτη και Φιλιππάκη.

Και οι τρείς συνάδελφοι δέχτηκαν να συνυπογράψουν την ανακοίνωση, η οποία βέβαια δεν ήταν και κάτι το τρομερό.

Απλούστατα, όπως κυκλοφορεί στους διαδρόμους της ΕΣΗΕΑ, οι Νταουντάκη, Τσαλαπάτης και Φιλιππάκης το γλεντούσαν από τη δική τους πλευρά για να τορπιλίσουν για μια ακόμα φορά τη λυκοφιλία της "Συσπείρωσης"  με την παράταξη της Αντωνιάδου.

Και μέχρις εδώ καλά πάνε τα πράγματα.

Ομως, αξιότιμε κ. Κοτταρίδη, που είδατε την "ετερόκλητη πλειοψηφία"  και χαρακτηρίζετε μάλιστα σαν "γκεμπελικού χαρακτήρα" την ανακοίνωση όταν η δική σας παράταξη μαζί με τη "Συσπείρωση", εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, έχετε βουλιάξει το Σωματείο των Δημοσιογράφων;

Και αν μη τι άλλο ή έχετε ασθενή μνήμη ή η μνήμη σας είναι επιλεκτική. Υποστηρίζετε στην δακρύβρεχτη ανακοίνωσή σας ότι οι έξι που υπόγραψαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση "με περισσή ευκολία άνοιξαν τις πόρτες της Ένωσης για να ακουστούν οι απόψεις τρομοκρατών και δολοφόνων όπως ο Κουφοντίνας και ο Ξηρός".

Έλεος κ. Κοτταρίδη, μόνο το βιβλίο του Σάββα Ξηρού παρουσιάσθηκε στην Ένωση και αυτό έγινε όταν ο εκδοτικός οίκος Κονιδάρη, που το εξέδωσε, υπέβαλε συγκεκριμένο αίτημα στο Δ.Σ. Το βιβλίο του Κουφοντίνα, των εκδόσεων Λιβάνη, δεν παρουσιάσθηκε ποτέ στην ΕΣΗΕΑ. Τόσο πολύ φοβάστε τον Κουφοντίνα και τον Ξηρό, κ. Δημήτρη Κοτταρίδη;

Αλήθεια, γιατί παραποιείται τα πραγματικά γεγονότα κ. Κοτταρίδη, λέγοντας ότι "ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ετερόκλητης αυτής συμμαχίας υπάρχουν και μέλη του Δ.Σ. τα οποία έως και σήμερα αρνούνται πεισματικά να συναινέσουν στον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της Ένωσης", προφανώς γιατί αισθάνονται εκτεθειμένοι και υπόλογοι για την "πεφωτισμένη". Μήπως ξεχνάτε κ. Κοτταρίδη ότι όλοι συμφώνησαν μαζί σας στην... φοβερή σας πρόταση για οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές στην τελευταία δεκαετία στα οικονομικά της Ένωσης;

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, που σας παίζει στα πέντε του δάχτυλα, και αυτός δέχτηκε την πρότασή σας, προσθέτοντας επιπλέον την πρότασή του για "αγωγή λογοδοσίας".

Γιατί λέτε ψέμματα κ. Κοτταρίδη, τη στιγμή, που όπως λέγεται, όχι μόνο έγινε αποδεκτή η πρότασή σας, αλλά απλώς δεν ελήφθη τελική απόφαση η οποία μετατέθηκε για άλλη συνεδρίαση;

Και ποιά είναι τα κομματικά στελέχη στο Δ.Σ. της Ένωσης, κ. Κοτταρίδη;

Γιατί δεν τα κατονομάζετε;

Είναι παράνομο να είναι κάποιος κομματικό μέλος ενός νόμιμου κόμματος;

Δηλαδή, κ. Κοτταρίδη, εσείς δεν ανήκετε στον κομματικό μηχανισμό της "Νέας Δημοκρατίας";

Πού ανήκετε; Στο "κλαμπ της Εκάλης";
Πιράνχας
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου