Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

... ΣΚΑΪ - προς ψαλίδι σε μισθούς και εκπομπές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ηρεμία πριν την καταιγίδα
στο Φάληρο (ΣΚΑΪ)

Αναπόφευκτο θεωρείται από τους γνωρίζοντες τα οικονομικά δεδομένα στο συγκρότημα του ΣΚΑΪ το ψαλίδι σε μισθούς και budget εκπομπών, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο περιορισμένου αριθμού απολύσεων!

Η πίεση από τα έσοδα και οι υψηλές υποχρεώσεις σε τρίτους, συνδυαστικά με την άμεση ανάγκη χρηματοδότησης, δημιουργεί ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, ανοίγοντας – όπως όλα δείχνουν, το δρόμο για νέο γύρο περικοπών και συρρίκνωσης του προγράμματος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Το εύρος του «μαζέματος», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί πέριξ του 3%.

Κατά τα άλλα η απουσία τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό, λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς των κεφαλών του συγκροτήματος, του ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζου, της οικονομικής διευθύντριας Ευαγγελίας Κουτσαυτάκη και του γενικού διευθυντή Γιάννη Σπανολιού έχει επιφέρει απόλυτη ηρεμία στο «μαγαζί»! Πλέον την ευθύνη στις συσκέψεις έχουν αναλάβει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Μαλέλης και η Σία Κοσιώνη, δίνοντας το ρυθμό στην ενημέρωση… Αλλά και επιτρέποντας στις κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα, «... αφού 7% είχαμε πριν 7% έχουμε και τώρα»!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου