Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

... η ΝΕΡΙΤ μισθώνει τηλεοπτικά συνεργεία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μισό εκατομμύριο ευρώ
για καμεραμέν σε όλη την Ελλάδα

Ρόλο υπερεργολάβου αναλαμβάνει πλέον η ΝΕΡΙΤ με τα λεφτά των ελλήνων πολιτών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Λόγω του μικρού αριθμού των υπαλλήλων που προβλέπεται να απασχολεί με συμβάσεις αορίστου χρόνου, η ΝΕΡΙΤ θα πληρώσει 510.000 ευρώ για τη «μίσθωση τηλεοπτικών συνεργείων» σε όλη την Ελλάδα για τα δύο επόμενα έτη. Καλεί δε τους καμεραμέν ή εργολάβους της χώρας να εγγραφούν στο Μητρώο των προμηθευτών της εταιρείας, προκειμένου να μπορούν να… προσληφθούν για τις υπηρεσίες τους. Σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος που έδωσε η ΝΕΡΙΤ στη δημοσιότητα, θα προσλάβει τηλεοπτικά συνεργεία με δυνατότητα δορυφορικής ζεύξης – SNG.

Δηλαδή, συνεργεία που αποτελούνται από οχήματα με ειδικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό. Τα συνεργεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά ημέρα, 8ωρο ή 4ωρο, και είναι δυνατόν να τους ανατεθεί η κάλυψη ενός ή περισσότερων θεμάτων. Για τις υπηρεσίες αυτές η ΝΕΡΙΤ πληρώνει ανά βάρδια ή ώρα τα εξής ποσά: μίσθωση δορυφορικού συνεργείου για 8ωρη βάρδια 670 ευρώ, για 4ωρη βάρδια 380 ευρώ. Για κάθε επιπλέον ώρα 50 ευρώ. Για δορυφορικό συνεργείο, μονοθεματικό, 250 ευρώ, για ολοήμερο, σε δύο συνεχόμενες βάρδιες, 850 ευρώ.

Η ΝΕΡΙΤ έχει ήδη αποφασίσει σε ποιες περιοχές θα προσλάβει καμεραμέν και πόσα θα πληρώσει. Έτσι, για τη Θράκη προϋπολογίζει 100.000 ευρώ, για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά εκτός της Κέρκυρας 130.000, για τη Θεσσαλία 100.000, για το Αιγαίο 50.000, για την Ήπειρο και την Κέρκυρα 50.000 και για την Κρήτη 80.000 ευρώ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου