Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 13/8 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τριμερής χωρίς αποτέλεσμα,
όπως ήταν αναμενόμενο απ' όλους...
Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, όπου προσέφυγε η ΕΠΗΕΑ για τις καθυστερήσεις της μισθοδοσίας στον ΔΟΛ. Οι εργαζόμενοι ζητούν προσφυγή στο ΣΕΠΕ με καταγγελία, αλλά η Ένωση Προσωπικού εμφανίζεται "διστακτική".
---
Απολύσεις και στις Αττικές Εκδόσεις
Δραστικές περικοπές και μείωση λειτουργικού κόστους έως και 50% στις Αττικές Εκδόσεις. Ήδη έγιναν οι πρώτες απολύσεις στο συγκρότημα, ενώ σε όσους παραμένουν επιβλήθηκε μείωση αποδοχών μέχρι και 25%.
---
Με Πηνελόπη Γαβρά η ΝΔ
Η Πηνελόπη Γαβρά αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου της ΝΔ, με απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν παρουσίαζε από κοινού με το Γιάννη Πολίτη, εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.
---
Αργεί στις 14 Αυγούστου ο ΕΔΟΕΑΠ
Εξαιτίας της μεταφοράς της αργίας του 15Aύγουστου που ανακοινώθηκε ήδη από τις δημοσιογραφικές ενώσεις, ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015. Για κάθε έκτακτο περιστατικό υγείας οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ιατρό εφημερίας, στο τηλέφωνο 2107250050.
---
Οδεύοντας προς το διαγωνισμό
για τα δορυφορικά σήματα της ΕΡΤ
Έτοιμος να προκηρυχθεί είναι ο διεθνής διαγωνισμός της ΕΡΤ για τη μεταφορά των δορυφορικών σημάτων της σε όλο τον κόσμο. Η διοίκηση, μετά τη ματαίωση του διαγωνισμού που είχε προκηρύξει η ΝΕΡΙΤ λόγω χαμηλού τιμήματος, καθόρισε το ελάχιστο ετήσιο τίμημα υπέρ της ΕΡΤ από 1 εκατ. ευρώ σε 1,2 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
---
Αργούν οι άδειες στο ραδιόφωνο
Το ραδιόφωνο μπορεί να... περιμένει. Δεν είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης να δώσει άδειες λειτουργίας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως διαμηνύουν κορυφαία στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, που γνωρίζουν τις κυβερνητικές προθέσεις.

Αντιθέτως, θα περιμένει τις ψηφιακές εξελίξεις στα FM για να καταλήξει στο μοντέλο λειτουργίας των ερτζιανών και οι άδειες θα έρθουν μετά.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου