Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

... ιδιοκτησία τηλεόρασης - η νέα φεουδαρχία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Στον ακραίο σουρεαλισμό που βρίσκεται η χώρα, συμβαίνουν τα εξής απίστευτα. Οι ιδιοκτήτες της τηλεόρασης, οι οποίοι υποστηρίζουν κάθε μνημονιακή ανοησία που φέρνει η Τρόικα, οι άνθρωποι που ορκίζονται στον ανταγωνισμό, να θέλουν να εξαιρούνται των νόμων.

@ Συμπεριφέρονται σαν φεουδάρχες και δεν θέλουν τον ανταγωνισμό, τρομάζοντας στην ιδέα πως μπορεί να πάρει άδεια, κάποιος εκτός άλλος, εκτός του κλειστού τηλεοπτικού κύκλου.

@ Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, με τη Digea και τον ΟΤΕ να λαμβάνουν τις κυβερνητικές εντολές, δεν βρήκαν να εκφράσουν ούτε μια λέξη για να εκφράσουν τη διαφωνία τους.

@ Τότε, για αυτούς δεν υπήρχε ζήτημα ελευθερίας του λόγου, όταν έπεφτε το μαύρο, είναι ζήτημα δημοκρατίας σήμερα, κατά τον Πρύτανη Φορτσάκη, να θέλει μια κυβέρνηση, να σταματήσει το κλειστό επάγγελμα του καταληψία (σύμφωνα με την Ολομέλεια του ΣτΕ) των συχνοτήτων.

@ Από την άλλη δεν είναι δυνατόν σήμερα να εκπέμπουν κανάλια, χωρίς άδεια και εταιρική μορφή και λογοδοσία, όπως συμβαίνει με το Κανάλι της Βουλής, δεν είναι δυνατόν, ο υπό γερμανικό έλεγχο ΟΤΕ, να αναπτύσσει σημαντική τηλεοπτική δραστηριότητα και να μην έχει ξεχωριστή εταιρεία, ώστε να αποδίδει κι εκείνος λογαριασμό.

@ Επίσης, δεν είναι δυνατόν στην εποχή αυτή ο Δήμαρχος Καμίνης, να διαθέτει από το υστέρημα των Αθηναίων, 4 εκατ. ευρώ για να επιδοτεί τη λειτουργία του ζημιογόνου Αθήνα 984 και των “ορφανών του εκσυγχρονισμού” και να μην υπάρχει σχεδόν η παραμικρή αναφορά και έλεγχος από τους αρμόδιους υπουργούς, και Αρχές.

@ Η ελληνική τηλεόραση, η οποία επηρεάζει την πολιτική ζωή του τόπου, πρέπει να στηθεί από την αρχή, αν θέλει αυτή η χώρα να επιβιώσει.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου