Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

... το παρελθόν του... "τιμητή" των media ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όταν ο εκδότης Φιλιππάκης
έκανε δουλειές με καταζητούμενους

Ο μεγαλοεκδότης των εφημερίδων "Δημοκρατία" και "Espresso" Γιάννης Φιλιππάκης, έχει κάποια σχέση με αυτόν τον Φιλιππάκη που φέσωσε προμηθευτές και εργαζόμενους στην εκδοτική ΣΕΛΕΝΑ;


Α, και για να μην το ξεχάσω. Από ποτέ η "Espresso", έγινε ευαγγέλιο εντιμότητας; Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν ανήκει σ΄ έναν απατεώνα ονόματι Κυριακίδη, που υπήρξε συνέταιρος του Φιλιππάκη; Και λέω ανήκει γιατί θυμάμαι ότι ο σημερινός εκδότης της εφημερίδας, αφού προηγουμένως είχε βαρέσει κανόνι ο Κυριακίδης, προχώρησε στην ενοικίαση του τίτλου για κάμποσα χρόνια. Πριν όμως από το τελευταίο deal, το δίδυμο Φιλιππάκη - Κυριακίδη, είχε ανταλλάξει και χρήματα που είχαν να κάνουν με την αγοραπωλησία των εφημερίδων "Espresso" και "Ισοτιμία".

Τώρα που οι εισαγγελείς ξεκίνησαν να ψάχνουν τα media, μήπως ήρθε η ώρα να ερευνήσουν και τις αγοραπωλησίες που έκανε ο εκδότης της "Δημοκρατίας", με τους λαθρόβιους των media, όπως ο Κυριακίδης; Άλλωστε ο Φιλιππάκης δίνει αγώνα για να καθαρίσει -όπως γράφει- ο χώρος.

Προφανώς ξεχνά ότι ο ίδιος δεν νομιμοποιείται για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έχει κάνει δουλειά, με ανθρώπους που ήρθαν ως "πειρατές" στα media και τώρα καταζητούνται ως απατεώνες.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου