Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

... "ντέρμπι", "θρίλερ", "κλείνει η ψαλίδα" κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εταιρείες δημοσκοπήσεων χωρίς ΑΦΜ

Γελάει ο κόσμος με την προπαγάνδα των μίντια

Ντέρμπι, θρίλερ, κλείνει η ψαλίδα… Είναι μερικοί μόνο από τους προκάτ τίτλους που ρίχνουν στη «ζαλισμένη» από την αυγουστιάτικη ραστώνη κοινή γνώμη, οι γνωστοί άθλιοι συκοφάντες των μίντια… Με όχημα κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις, ξεκίνησε το μιντιακό κατεστημένο, από το οποίο δεν εξαιρούνται ούτε οι όψιμοι μιντιάρχες της πλάκας, σε συνεργασία με πολιτικά και άλλα κέντρα την προπαγάνδα ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου!

Μοιραίοι, άθλιοι και επικίνδυνοι, στο χορό της διαμόρφωσης τής κοινής γνώμης όπως προτάσσουν τα συμφέροντα τους… Αλλά ο κόσμος γελάει πια μαζί τους!

Εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, διαλαλούν Αυγουστιάτικα τη δημοσκοπική τους πραμάτεια! Όταν ο κόσμος είναι ακόμη στις παραλίες!

Εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, διαλαλούν τη δημοσκοπική τους πραμάτεια… Και οι εταιρείες που επικαλούνται ότι δήθεν διενήργησαν τις εν λόγω δημοσκοπήσεις δεν βρίσκονται καν στον μακροσκελή κατάλογο του ΣΕΔΕΑ  (που οι ίδιοι έδωσαν στη δημοσιότητα)!

Ανύπαρκτες εταιρίες που δεν έχουν ούτε ΑΦΜ, προβάλλουν τα δημοσκοπικά τους ευρήματα στο MEGA, τον ΑΝΤ1, στον ΣΚΑΪ και οι ειδήμονες σχολιαστές εξάγουν «ασφαλή» συμπεράσματα ενημερώνοντας την κοινή γνώμη! Εύγε!

ΥΓ: Και μια απορία για το τέλος. Μετρώντας τις εταιρίες – μέλη του ΣΕΔΕΑ από τα απλά μαθηματικά που γνωρίζουμε τις βγάζουμε ότι είναι 23 και ολογράφως: είκοσι τρεις. Στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων πολιτών και της ρημαγμένης από την οικονομική κρίση: πώς συντηρούνται 23 εταιρίες δημοσκοπήσεων;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου