Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από τον Οκτώβριο
για ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις που θα φέρουν οι εκλογές του Σεπτεμβρίου το ασφαλιστικό θα πρέπει να αλλάξει μέσα στον Οκτώβριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν υποβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την παραίτησή της, συγκροτήθηκε 12μελής επιτροπή με τη συμμετοχή δικηγόρων, δικαστών και καθηγητών Πανεπιστημίου με έργο να παραδώσουν έκθεση για το ασφαλιστικό και τις αλλαγές του στην επόμενη κυβέρνηση. Σε ότι αφορά στα ΜΜΕ κεντρικό ζήτημα είναι η τύχη των ασφαλιστικών ταμείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ. Το έργο της επιτροπής θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

---
Παραιτήσεις στον “Ελεύθερο Τύπο”

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις μετά από συμφωνία με τους εκδότες στην εφημερίδα του «Ελεύθερου Τύπου». Ήδη έχουν εγκαταλείψει την εφημερίδα περισσότεροι από 10 εργαζόμενοι ενώ οι εργαζόμενοι του ατελιέ έχουν κηρύξει επίσχεση εργασίας για μη πληρωμή δεδουλευμένων. Η εφημερίδα συνεχίζει να μην πληρώνει τους μισθούς από τον περασμένο Μάιο ενώ σε όσους αποχωρούν δίνει συναλλαγματικές!
---
Προκήρυξη προμήθειας
προγράμματος από την ΕΡΤ

Ελληνικό και ξένο πρόγραμμα αναζητά η ΕΡΤ. Η προκήρυξη προμήθειας προγραμμάτων που είναι ανοικτή καθ΄ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, αναφέρει πως η ΕΡΤ έχει ανάγκη από ελληνικά προγράμματα, σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και από ξένο πρόγραμμα. Επίσης ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν οι προτάσεις για τη web TV της ΕΡΤ.
---
Η ΕΡΤ 3 κόβει την ενοχλητική Zona Rossa;

"Στις 12/8 το σάιτ της Eldorado ellinikoschrysos.gr εξαπέλυσε επίθεση κατά της εκπομπής Zona Rossa. Ακολούθησε συντονισμένη επίθεση από όλα τα εργολαβικά μπλογκ της Eldorado">. Αυτό έγραψε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Στέλιος Νικητόπουλος, προϊδεάζοντας έτσι για τους πιθανούς λόγους που η διοίκηση της ΕΡΤ 3 αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην εκπομπή που τόλμησε να προβάλλει κάτι διαφορετικό.

Η συνέχεια στο mediattvnews.gr
---
Καθημερινό το ραδιόφωνο
του ThePressProject «στο Κόκκινο»

Η ραδιοφωνική εκπομπή του ThePressProject με τους Κώστα Εφήμερο και Γεράσιμο Λιβιτσάνο αποκτάει καθημερινή πρόσβαση στα FM και την Αθήνας από τη φιλόξενη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού «στο Κόκκινο 105.5» και φυσικά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του δικτύου του Κόκκινου και των συνεργαζόμενων σταθμών με το TPP. Η εκπομπή θα μεταδίδεται για την προεκλογική περίοδο από τις 3 Σεπτεμβρίου καθημερινά από τις 5 έως τις 6 το απόγευμα.
---
Η ενημέρωση επανήλθε στην τηλεόραση

Οι πολιτικές εξελίξεις που ανάγκασαν τους τηλεοπτικούς σταθμούς να επαναφέρουν τους παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων από τέλος Αυγούστου, έφεραν ανακατατάξεις και στην εβδομαδιαία τηλεθέαση. Στην πρώτη θέση βρέθηκε o Alpha ενώ το Mega κέρδισε σχεδόν μιάμιση μονάδα αφήνοντας πίσω του τον ψυχαγωγικό ΑΝΤ1. Η τηλεθέαση της ΕΡΤ 1 έπεσε λίγο ενώ ο ΣΚΑΙ δεν φαίνεται να μπορεί να ξεπεράσει το 11,5% παρά τη συνεχή ροή ενημέρωσης που έχει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου