Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

... στα αμπάρια δεν υπήρχε απόθεμα από τσίπα !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Λίγη τσίπα... Έστω και δανεική!


Ο δικός τους μπαμπάς (των εργαζομένων στον ΔΟΛ) δεν έχει φροντίσει να καβαντζώσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους κάποια εκατομμύρια ευρώ για την ώρα που ο Τιτανικός θα έπεφτε στο παγόβουνο... Και στο υπόγειο γκαράζ δεν τους περίμενε το νέο τους τζιπ, χρεωμένο με leasing και αυτό στην εταιρία...

Από αύριο το πρωί ο "ανταγωνισμός" θα είναι φτωχότερος... Ο Αιμίλιος, η Ντόνα, ο Νότης και ο Μάκης δεν θα είναι "απέναντι"...
Τι απέναντι, δηλαδή... Στα μικρόφωνα από τα οποία κάναμε και εμείς εκπομπές μέχρι πριν από ένα μήνα. Ακόμα επιστρατεύουμε ένα σωρό τρικ για να αποφύγουμε το κλασικό λάθος:
"Καλή σας ημέρα! Ακούτε ΒΗΜ...εεεε, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM".
Αγάπη και συνήθεια μαζί...
Οι συνάδελφοι μας παγιδεύτηκαν στο σπιράλ του θανάτου που κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου.. του εκδότη, εστησαν για τον ΔΟΛ.
Είμαστε σίγουροι οτι οι περισσότεροι απο αυτούς θα είναι σύντομα στις νέες τους δουλειές.
Είναι ικανότατοι επαγγελματίες. Κατάφεραν να στήσουν ενα ραδιόφωνο "απο τα μπετά" . Ανεξαρτήτως αν ο ακροατης συμφωνούσε ή διαφωνούσε με όσα ακούγονταν, ενα πράγμα ηταν κοινώς αποδεκτό: Ο ΒΗΜΑ FM ήταν καλό ραδιόφωνο!
Δυστυχώς, οι εργαζόμενοι του, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί, δεν έζησαν τις χρυσές εποχές του Συγκροτήματος το οποίο, από το 2009 οπότε και δημιουργήθηκε ο ΒΗΜΑ FM, είχε αρχίσει να εμφανίζει "κατηφορικές" τάσεις.
Αντίθετα, εκείνοι με τη δουλειά τους δημιούργησαν το πιο δυναμικό και ζωντανό μέσο του ΔΟΛ, βάζοντας φρέσκο "αέρα" σε έναν Οργανισμό που μύριζε σαν κλειστό επι χρόνια, δυάρι στα Πατήσια.
Και παρέμειναν σωστοί επαγγελματίες μέχρι το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, μέχρι το τελευταίο λεπτο εκπομπής, μέχρι το τελευταίο τραγούδι.
Ξέροντας ότι το πιθανότερο ήταν να μην πάρουν δεκάρα τσακιστή....
Ξέροντας ότι ο δικός τους μπαμπάς δεν έχει φροντίσει να καβαντζώσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους κάποια εκατομμύρια ευρώ για την ώρα που ο Τιτανικός θα έπεφτε στο παγόβουνο...
Ξέροντας ότι στο υπόγειο γκαράζ δεν τους περιμένει το νέο τους τζιπ, χρεωμένο με leasing και αυτό στην εταιρία...
Ξέροντας ότι στην τσέπη τους δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να χορτάσει η ψωραλέα -τρομάρα μας- γάτα Ιμαλαΐων...
Και μετά ήρθαν... οι επενδυτές! Ο Αλαφούζος, ο Μπόμπολας, ο Σαββίδης, ο Μουλόπουλος... Μόνο ο αξέχαστος Τσάκας δεν ενεπλάκη στη φημολογία για υποψήφιος ναυαγοσώστης του ΔΟΛ.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Και μαζί τους τελείωσε και το ιστορικότερο Δημοσιογραφικό Συγκρότημα της χώρας.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να φανεί αν στα ...αμπάρια του Τιτανικού ο καπετάνιος είχε κρατήσει απόθεμα από τσίπα!
Αν υπάρχει τσίπα, καλό θα ήταν να εξοφληθούν μέχρι δεκάρας αυτοί που επι χρόνια έγραφαν μέχρι τα χαράματα για να βγαίνουν εφημερίδες, περιοδικά, και site ή έγραφαν στον κοντέρ τους 18ωρα για να έχει ο ακροατής του ΒΗΜΑ FM συνεχή ροή ενημέρωσης οπότε το επέβαλαν τα γεγονότα...
Λίγη τσίπα... Έστω και δανεική!
Γιατί αν σε αυτή την υπόθεση υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, πρέπει να λάβει υπόψιν ότι το "διαπλεκόμενος" θα μοιάζει με ερωτικά φορτισμένο κομπλιμέντο μπροστά στο "χρεοκοπημένος και μπαταχτσής".
Γ.Κ

- από την σελίδα στο facebook: Σεμνά και Ταπεινά Κακούσης-Πετρόπουλος Παραπολιτικά 90,1 09:00-11:00
---
πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου