Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

... Πρακτορεία - το Ταμείο Αλληλοβοηθείας δεν διαλύεται ...

*
Ένωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων
Αθηνών
***
*

Για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας


Επειδή κάποιοι συνάδελφοι, σκεπτόμενοι αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό τους, έχουν κινήσει διαδικασίες στο να διαλύσουν το Ταμείο Αλληλοβοηθείας, είμαστε αναγκασμένοι ως διοίκηση του σωματείου, να πάρουμε θέση.

Να ενημερώσουμε λοιπόν ότι το Ταμείο Αλληλοβοηθείας είναι μια κατάκτηση των εργαζομένων στα πρακτορεία για πάνω από 50 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουμε να διαλυθεί επειδή κάποιοι πρόθυμοι αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι της εργοδοσίας. Να απαλλάξουν δηλαδή τις εταιρείες από την υποχρέωση της εισφοράς τους στο Ταμείο, τη στιγμή μάλιστα που ήδη χρωστούν!

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, που μοναδικό κριτήριο των αποφάσεών του είναι η διάσωση του Ταμείου και όχι η διάλυσή του προς όφελος κάποιων «έξυπνων».

Όποιος είναι ενάντια στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας και προσπαθεί να προκαλέσει τη διάλυσή του προς ατομικό όφελος, είναι και ενάντια το σωματείο μας και έτσι θα αντιμετωπιστεί.
Το Ταμείο Αλληλοβοηθείας χτίστηκε πάνω στις αρχές της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Δεν είναι κουμπαράς που τον σπάμε όποτε θέλουμε! Αν είναι να σπάσει, θα σπάσει για όλους με τις συνέπειες που όλοι φανταζόμαστε!

Το Δ.Σ. του σωματείου μας, πιστό στις αρχή της συναδελφικότητας, θα στηρίξει με κάθε μέσο την διατήρηση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας και θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου