Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


** Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στηρίζει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στον Τύπο και στη χώρα γενικότερα, καταγγέλλοντας για άλλη μια φορά τις προωθούμενες αντεργατικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, που καταστρατηγούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στο όνομα ενός «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου, που μόνο προς όφελός τους δεν είναι.

** Ο ΟΜΙΛΟΣ της 24MEDIA ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, μετά από 6 χρόνια στη διεύθυνση, αρχικά του Sport24.gr και εν συνεχεία στο σύνολο του αθλητικού περιεχομένου του ομίλου.

** Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων ξεκινά Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων στον ιδιωτικό Τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου, με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας στη Δημοσιογραφία Δεδομένων, τη Ψηφιακή Αφήγηση, τη διαχείριση ενημερωτικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων, των Κοινωνικών Δικτύων και άλλους τομείς που σχετίζονται με τη Δημοσιογραφία.

** ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από τον όμιλο Φιλιππάκη ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερόγλου, που τελευταία είχε αναλάβει την επίβλεψη του σάιτ newsbreak.

** Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Λίνα Παπαδάκη αναλαμβάνει σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Ποταμιού, σταθερή συνεργάτιδα επί σειρά ετών του Σταύρου Θεοδωράκη με σημείο αναφοράς την εκπομπή “Πρωταγωνιστές” στο Mega.

** ΕΚΤΟΣ Microsoft μετά από 7 χρόνια η Πέγκυ Αντωνάκου, CEO της εταιρείας για την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα. Μέχρι να οριστεί νέος Διευθύνων Σύμβουλος, τα καθήκοντα αναλαμβάνει προσωρινά ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων και Δημόσιου Τομέα.

** ΥΠΕΓΡΑΦΗ χθες Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ).Η συμφωνία που αφορά τα έτη 2018, 2019 και 2020, βασίστηκε στη δυνατότητα αντικειμενικής τεκμηρίωσης των μουσικών έργων που μεταδίδονται από τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, την οποία διασφαλίζει η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ μέσα από την τεχνική υποδομή που διαθέτει.Στόχος και άξονας της συνεργασίας είναι η διασφάλιση του συμφέροντος των δημιουργών και δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων και των χρηστών μουσικών έργων.

** ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν τα Regional Media Awards 2019, με μεγάλους νικητές την Εφημερίδα «Ελευθερία» Μεσσηνίας, το Kartelias Media Group, το Star Κεντρικής Ελλάδας και το welove2travel.gr. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ).

** ΑΝ Η ALTER EGO δεν πληρώσει σήμερα ή αύριο τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ της πρώτης δόσης ώστε να καταστεί και οριστικός αδειούχος, καταπίπτει η αίτησή της...

** H ΕΠΙΤΡΟΠΗ Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγιναν αποδέκτες ενός εγγράφου από την απερχόμενη διοίκηση του ΣΕΦ, που κάνει λόγο για οφειλή 520.000 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ, 430.000 ευρώ καθαρά) από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στην Live Sport. Πρόκειται για ποσό που αφορά στην μίσθωση του σταδίου από τους «ερυθρόλευκους» για την περίοδο 2018/19.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου