Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η συνέντευξη στο "Ενώπιος", τα δάνεια (και) της Real στο αρχείο

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο αρχείο μερικά δάνεια ΜΜΕ!




Στο αρχείο μπήκε η έρευνα για τα δάνεια που έλαβε η εκδοτική επιχείρηση της Real News και της εταιρείας Real FΜ.

Για τα δάνεια που χορηγήθηκαν στα ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία μετά και το πόρισμα που εξέδωσε η Βουλή.

Το ίδιο ισχύει και για τα δάνεια της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Αντίθετα, δίωξη ασκήθηκε για κάποια δάνεια του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ (Δημήτρης Μπενέκος, Αλέξης Σκαναβής).
- πηγή MediaTvNews

Στοιχειώδες!..




«Θέλω να ευχαριστήσω που στο νέο ξεκίνημα αυτής της ιστορικής εκπομπής του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Πρωθυπουργός, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με δέχθηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου για μία συνέντευξη που θα είναι, κύριε Πρόεδρε, μία συνέντευξη αυτοβιογραφική».

Με τα παραπάνω λόγια καλωσόρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», που επέστρεψε ανανεωμένη, για να συνεχίσει, κάθε Δευτέρα στις 23:45, από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η συνέντευξη προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα σόσιαλ μίντια, ενώ κάποιοι εστίασαν και σχολίασαν ειρωνικά τον τρόπο αντιμετώπισης του Μητσοτάκη από τον Ν. Χατζηνικολάου.

Ενδεικτικά:

@ Μανώλης Γρηγοράκης: Είσαι Χατζηνικολάου, σου λέει ο πρωθυπουργός ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι τα ντολμαδάκια και δεν κάνεις το στοιχειώδες, το πρώτο που διδάσκονται οι σπουδαστές δημοσιογραφίας στο μάθημα της συνέντευξης: ένα follow up. Να τον ρωτήσεις αν τα προτιμά με κιμά ή χωρίς.

@ Δημήτρης Σούλτας: Η αποκάλυψη που με συγκλόνισε από τη συνέντευξη Μητσοτάκη ήταν ότι αν πήγαινε στην ενθρόνιση του Ιάπωνα Αυτοκράτορα θα φορούσε φράκο. Αν τον γνώριζα από τον Ιούλιο θα το έριχνα δαγκωτό στον Κυριάκο (εντάξει, θα με επηρέαζε και το ιδρωμένο t-shirt όταν πίνει μπύρες με τους φίλους του, ακούγοντας τους Γκαν τους Ροουζις)

@ Manolis Grigorakis: Η UEFA έστειλε στην ΕΠΟ φάκελο με τη χτεσινή συνέντευξη Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου.

@ Mpathas: "Πάμε σε μια μικρή διακοπή. Μόλις επιστρέψουμε θα μάθουμε αν το αγαπημένο φαγητό του πρωθυπουργού είναι τα ντολαμαδάκια". ... Όχι, δεν ειπώθηκε σε εκπομπή επί χούντας. Το είπε ο Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω"...

@ Μανώλης Γρηγοράκης: Σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, όπως αυτή του Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου, πρέπει να υπάρχει πάνω δεξιά στην οθόνη η ένδειξη "προσοχή σκληρές ερωτήσεις". Μπορεί να βλέπουν και παιδιά...


@ ΜΗΔΕΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ: -Και τώρα μια δύσκολη ερώτηση κύριε πρόεδρε. -Πείτε μου. - Τι γκόμενος είσαι εσύ;

@ Μανώλης Γρηγοράκης: Υπάρχουν δημοσιογράφοι που ρωτούν έναν πρωθυπουργό "ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό", και δημοσιογράφοι που τον ρωτούν "είστε σοβαρός; Σε ολόκληρη χώρα δεν βρήκατε γυναίκες να βάλετε στην κυβέρνηση;". Προφανώς δεν είναι στην ίδια χώρα, προφανέστατα δεν κάνουν την ίδια δουλειά.

Αυτά... Α, και οι πόντοι που κέρδισε, δια χειρός jodigraphics




---
*

2 σχόλια:

  1. Επειδή ζούμε σε ένα κράτος με κύρια χαρακτηριστικά του την ισονομία, την ισοπολιτεία, το δίκαιο κ.λπ. δημοκρατικά ιδεώδη, αναμένουμε εναγωνίως και τα δικά μας δάνεια να καταλήξουν στο αρχείο και να πάψουν να ενοχλούν τα funds, μέσω των εισπρακτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ χαρίστηκαν αυτά που έφαγαν ορισμένοι από τον ΝΈΟ Πανιώνιο. Να δεις ο ένας ήταν ο συγχωρεμένος που έβγαζε τό περιοδικό γκανιότα στις ιπποδρομίες. ..Να δεις πως τον έλεγαν. ...Α. ..Τσολακη. Βρε Νίκο ο τέως πεθερός σου...Κάνε μια εκπομπή για τα δις που φαγώθηκαν τότε από γγα και Δήμο. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή