Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάσαμε
στις Τυπολογίες



Όλοι στα ΜΜΕ στην ΕΣΗΕΑ - ή όχι;

Εικονολήπτες προωθούνται να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ, με τη σύμφωνη γνώμη της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Για την ΕΡΤ επιδιώκεται συμφωνία να τοποθετηθούν σε κάθε δομή της δημοσιογράφοι για να μην υπάρχουν αντιδράσεις...


Σωματείο η Ένωση Ιδιοκτητών!

Αλλαγές και στο καταστατικό της ΕΙΗΕΑ φέρνει το σχέδιο για τον αναπτυξιακό νόμο. Η ΕΙΗΕΑ θα λογίζεται πλέον ως σωματείο και δεν θα χρειάζεται η υπογραφή του εκάστοτε αρμόδιου υπουργού για αλλαγές στο καταστατικό της, αλλά θα υπόκειται σε έλεγχο από δικαστή. Επίσης, ο υπολογισμός της απαρτίας θα προκύπτει από τα οικονομικώς ενήμερα μέλη της.

Επιτροπή Ανταγωνισμού χωρίς ιστοσελίδα!

Δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Εδώ και ημέρες υπάρχει η ενημέρωση πως δεν είναι «προσωρινά διαθέσιμη» λόγω συντήρησης. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού χειρίζεται κρίσιμα θέματα περί τα ΜΜΕ, όπως η διανομή του Τύπου.

Λ. Κρέτσος: «Αδιαφάνεια
και εξυπηρέτηση των "φίλων" μας»

«Όλες οι ρυθμίσεις της νέας κυβέρνησης στον χώρο των media και της ενημέρωσης έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την αδιαφάνεια και την εξυπηρέτηση των “φίλων” μας, είτε αυτοί είναι καναλάρχες, είτε μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοστελέχη χρεοκοπημένων εταιρειών», σχολιάζει ο πρώην υφυπουργός υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος στο tvxs.gr

Θέλουν επαφή...

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη για το ποδόσφαιρο περνάει και από τη Nova. Η διεκδίκηση της συνδρομητικής από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού έχει ενεργοποιήσει τον επιχειρηματία που ελέγχει τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διαρκώς αναδεικνύει το θέμα των σχετικών συζητήσεων εντός και εκτός Βουλής. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως διάφοροι βουλευτές ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σχετίζονται με το περιβάλλον των «53», και όχι μόνο, θέλουν να προσεγγίσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ οι «προεδρικοί» του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανώτατο επίπεδο, βρίσκονται σε επικοινωνία και με άλλο άνθρωπο του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι διαθέσιμο το Αρχείο του ΕΣΡ!

Δεν υπάρχει καμία πρόσβαση του κοινού στις παλαιότερες αποφάσεις του ΕΣΡ. Μετά την προ διετίας αλλαγή της ιστοσελίδας της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, δεν συμπεριλήφθηκε το αρχείο με το σύνολο των αποφάσεών της, καθιστώντας δυσχερές το έργο της ενημέρωσης των πολιτών αλλά και των ίδιων των μελών της Αρχής.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου