Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Απάντηση Χατζηνικολάου για τα δάνεια του Real Group

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... με αιχμές κατά άλλων Μέσων 


«ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ» - «ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ» - «ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ»

Απάντηση σχετικά με τα όσα γράφονται ή υπονοούνται για την ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων του Real Group, έδωσε από την εκπομπή του στον Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. Δήλωσε ότι τα δάνεια του Ομίλου δεν είναι κόκκινα γιατί εξυπηρετούνται και όσοι κατηγορούν την εκδοτική επιχείρησή του λασπολογούν. Η τοποθέτηση Χατζηνικολάου έγινε με αφορμή μήνυμα ακροατή που του έδωσε την ευκαιρία, όπως είπε, «για να γίνει μια και καλή η διευκρίνιση και να επιστραφεί η λάσπη στο πρόσωπο όσων την εξακοντίζουν τα δύο τελευταία 24ωρα και που έχουν γνωστή προέλευση». Πρόσθεσε ότι «αυτοί που το κάνουν, και οι λόγοι για τους οποίους το κάνουν, είναι επίσης γνωστοί».

Στις αιτιάσεις περί ευνοϊκής ρύθμισης των δανείων του Ομίλου του, απάντησε ως εξής: «Τα δάνεια του Real Group δεν ρυθμίστηκαν γιατί απλούστατα είναι ενήμερα και εξυπηρετούνται κανονικά, αποπληρώνονται κανονικά. Και ως γνωστόν ρυθμίζονται τα δάνεια όταν είναι κόκκινα. Τα δικά μας δεν είναι κόκκινα, είναι ενήμερα. Αποπληρώνει το Real Group και το κεφάλαιο και τους τόκους».

Στην αιχμή του για τους πιθανούς υποκινητές του θορύβου εναντίον του Ομίλου του ανέφερε: «Αναζητήστε αλλού τις ρυθμίσεις, σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης και μάλλον σε αυτά που τις τελευταίες μέρες μας επιτίθενται με φθόνο και με ζήλεια».

Στο απαντητικό σχόλιό του ο Νίκος Χατζηνικολάου απείλησε με ένδικα μέσα:

«Από εδώ και πέρα, μια που η διευκρίνιση έγινε δημόσια, όποιος συνεχίζει αυτή την τακτική θα έχει να αντιμετωπίσει και την αυστηρή απάντησή μας και αν χρειαστεί την προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη», γιατί «έχει και λάσπη το όριό της, ειδικά όταν πέφτει στον ανεμιστήρα».

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου