Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η Μαρίνα Πετρούτσου
στην “Εφημερίδα των Συντακτών”
ΖΑΠ - ΖΑΠ Κάθε Τρίτη και Σάββατο θα γράφει στην “Εφημερίδα των Συντακτών” η Μαρίνα Πετρούτσου, πρώην επικεφαλής του τηλεοπτικού τμήματος της “Ελευθεροτυπίας”.
***
Τρία χρόνια με “Δρόμο της Αριστεράς”
Τρία χρόνια έκδοσης έκλεισε η σαββατιάτικη εφημερίδα “Ο δρόμος της Αριστεράς”. Να τα εκατοστήσει.
***
Μετρήσεις στο Internet από την OJD

Ξεκινάει η μέτρηση στο Internet. Ο ισπανικός εξειδικευμένος οργανισμός OJD, κέρδισε το διαγωνισμό Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (Πήγασος, ΔΟΛ, Ναυτεμπορική, Αθηνόραμα, Mega, ANT1, Star, 24 Media, capital.gr, Prime Media) για να αναλάβει τον μηχανισμό πιστοποίησης των μεγεθών επισκεψιμότητας, των μελών της Ενωσης. Στον διαγωνισμό της ΕΝΕΔ συμμετέχουν οι εταιρείες: AT Internet, Adobe, Gemius SA και Web Trends.

***
Βιβλία και λεξικά μαζί με το “Ποντίκι”
Προσφορές βιβλίων και λεξικών εντάσσει από το τέλος Φεβρουαρίου το “Ποντίκι”. Από τις 28 Φεβρουαρίου, προσφέρεται με επιπλέον 1,5 ευρώ, η σειρά Λεξικών της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.
***
Το SBC TV στη θέση του Sunny Channel

Το Sunny Channel του Π. Κυριακίδη τελείωσε, ήρθε ξανά το SBC TV του Ηλία Κοπανίτσα. Ο σταθμός μέσω  Digea εκπέμπει 24ωρο πρόγραμμα από την ψηφιακή συχνότητα 63 και μέσω ΟΤΕ TV φτάνει σε όλη την Ελλάδα.
***
Σε ψαροταβέρνα
Επιμένουμε στις έγκυρες πηγές μας και τις πληροφορίες μας. Τη βδομάδα που μας πέρασε ο κ. Ψυχάρης έφαγε με τον κ. Μ. σε ψαροταβέρνα πίσω από το Άγιο Διονύσιο. Αυτά προς το παρόν.
***
Ποιος θα είναι το νέο “αφεντικό” στην ΕΡΤ;

Κορυφώνονται οι διεργασίες στην ΕΡΤ για τον ορισμό του Γιώργου Μπράμου στη θέση του Διευθυντή Τηλεόρασης που κατείχε ο Κώστας Σπύροπουλος.  Ο Γ. Μπράμος παραιτήθηκε από Προσωπικό Ειδικών Θέσεων προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα με την υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ και του Τ. Καλημέρη. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί ξανά με την ΕΡΤ, την περίοδο διοίκησης της εταιρείας από το Χ. Παναγόπουλο προερχόμενος από το Mega, όταν το κανάλι ξεκίνησε να βάζει reality στο πρόγραμμα του. Μετά την ΕΡΤ συνεργάστηκε με την «Αυγή» ως αρθρογράφος, μέχρι και το «διαζύγιο» Τσίπρα- Κουβέλη, οπότε και επέλεξε την πλευρά της ΔΗΜΑΡ. Η θέση βέβαια του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης μπορεί και να καταργηθεί αφού στο νέο οργανόγραμμα που προωθείται σε ένα από τα σενάρια υπάρχει η πρόβλεψη απορρόφησής από τη γενική διεύθυνση ενημέρωσης, θέση την  οποία κατέχει ο Α. Λιάτσος. Ήδη δημιουργείται μια ομάδα στελεχών, υπό τον πρώην εκδότη της «Παρασκευής & 13» και παρουσιαστή του Star που θα είναι έτοιμη να ανάλαβε, στην περίπτωση που προχωρήσουν τα πράγματα.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου