Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

... 2014 - ήρθε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... το 2013 έφυγε ...

Πόσο πιο κακό μπορεί να είναι το 2014;
... μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο. Εκτός κι αν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ! Μπορούμε... Θέλουμε;
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Διαλυτής-στοιχειοθέτης1 Ιανουαρίου 2014 στις 10:36 μ.μ.

    Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε όλοι μας με όρους κοινωνίας μακριά από την αγοραία καπιταλιστική απληστία. Αν πιστέψουμε ότι δεν μας χρειάζονται ούτε φωστήρες ούτε σωτήρες αλλά απλά χρειαζόμαστε μια συμπαραταγμένη αριστερά που να σταθεί στο ύψος των σημερινών απαιτήσεων της κοινωνίας. Μια αριστερά που δεν θα έχει ανάγκη τα σάπια κεντροαριστερά δεκανίκια, αλλά μια αριστερά που θα στηριχτεί στην εργατική τάξη και στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για την προοδευτική ανατροπή στην πατρίδα μας.
    Αν πιστέψουμε σε μια συμπαραταγμένη Αριστερά όλων των ρευμάτων, από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τις εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις της Αριστεράς, τους ανένταχτους αριστερούς, όλους εκείνους που φεύγουν από το αστικό μπλοκ και κινούνται αγωνιστικά προς την Αριστερά και που δεν έχουν ευθύνες ούτε εμπλοκή για την εφαρμογή νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών. Τότε θα έχουμε κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την προοδευτική ανατροπή! "Ανασυγκρότηση" σου εύχομαι καλοτάξιδο και ανατρεπτικό το 2014!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Διαλυτής-στοιχειοθέτης - ... μεγάλος ο πολιτικός χώρος και πολυσύνθετο το ανθρώπινο δυναμικό που περιγράφεις ... επίσης προϋποθέτει παιδεία τέτοια και τόση που για τα δεδομένα της χώρας μας φαντάζει εξωπραγματική - εξωγήινη ... αλλά ... ποιος θα μπορούσε να αντιταχθεί στην πρότασή σου; ... κανείς σοβαρός Αριστερός ... να ευχηθούμε λοιπόν από καρδιάς για την Μεγάλη Αριστερά της Ανατροπής ... καλή και δυνατή χρονιά συνάδελφε ...

      Διαγραφή