Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

... εκδικάζεται η αίτηση πτώχευσης του Καλοφωλιά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε."

Εκδίκαση αίτησης πτώχευσης

Αύριο, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, το πρωί εκδικάζεται η αίτηση πτώχευσης στα δικαστήρια της Ευελπίδων των εργαζομένων κατά του Καλοφωλιά.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση των 22 εργαζομένων, δημοσιογράφων και τεχνικών, στρέφεται εκτός από την κύρια εταιρία "ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε." και κατά τεσσάρων εταιριών "δορυφόρων" της μητρικής εταιρίας, αλλά και κατά τεσσάρων φυσικών προσώπων.

Εξάλλου έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε και νέο δικόγραφο πτώχευσης από μικρή ομάδα δημοσιογράφων κατά της κύριας εταιρίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται κύριες παρεμβάσεις και από άλλους εργαζόμενους.

Επίσης έχουν κατατεθεί από πολλούς εργαζόμενους μηνύσεις, στις 31|12|2013 και την 1η Ιανουαρίου, για το Δώρο Χριστουγέννων και το Επίδομα Αδειας που δεν έδωσε η εταιρία και κινήθηκε η διαδικασία του Αυτοφώρου.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι παρέδωσαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στους βουλευτές ψήφισμα-καταγγελία και μίνι ιστορικό του σκανδάλου Καλοφωλιά.

Ελπίζουμε το δικαστήριο να εκδικάσει την αίτηση χωρίς αναβολές για να λάβει ένα τέλος το δράμα των εργαζομένων που ξεπερνάει τα πέντε (5) χρόνια.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Η ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ.ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ
    ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΚΡΑΝ.ΜΕ ΧΡΕΗ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή