Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

... αγγίζει η διαφθορά τα ΜΜΕ; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η νύχτα των μεγάλων συλλήψεων
Δ. Κοντομηνάς, Α. Φιλιππίδης
Στην Αμερική ο Φιλιππίδης, στο νοσοκομείο ο Κοντομηνάς

Με τα εντάλματα σύλληψης στο χέρι, όλη τη νύχτα, αστυνομικοί της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αναζητούσαν περισσότερα από 10 πρόσωπα, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τις επισφαλείς δανειοδοτήσεις από τις οποίες εκτιμάται ότι Ελληνικό Δημόσιο και τράπεζες ζημιώθηκαν με το ποσό των 500.000.000 ευρώ.


Από νωρίς, υπήρχε η πληροφορία ότι ήδη έχει συλληφθεί ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σχετική πληροφορία υπήρχε και για τον πρώην διοικητή Κλέωνα Παπαδόπουλο (φωτό).

Ο έτερος πρώην διοικητής του ΤΤ, Αγγελος Φιλιππίδης βρίσκεται στην Αμερική, ενώ ανάμεσα στα εντάλματα υπάρχουν και τα ονόματα του επιχειρηματία Κυριάκου Γριβέα, της συζύγου του Αναστασίας Βάτσικα, του Κύπριου εφοπλιστή Μ. Έλληνα, του διευθύνοντος Συμβούλου Χ. Σιγανού και του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος βρισκόταν από χτες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο Κοντομηνάς, φαίνεται να μην έχει πρόβλημα με τα δάνειά του, καθώς έχουν εχέγγυα. Το πρόβλημα αφορά σε μία πιστωτική κάρτα μεταξύ του ΤΤ και εταιρείας του.

Τα εντάλματα εξέδωσε η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου και την υπόθεση χειρίζεται ο ανακριτής Νικόλαος Ανδρεάδης.
---
- πηγή: nonews news
- αναδημοσίευση: http://zoornalistas.blogspot.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου