Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

... ΔΟΛ - υπογράφεις και συγχρόνως αυτοαξιολογείσαι !!!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Μετά τον σφαγιασμό
ήρθε και η αξιολόγηση


Ακόμα και ο Μελλοθάνατος πρέπει να αξιολογηθεί!!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το γραφείο του 2ου ορόφου της Μιχαλακοπούλου πήρε φωτιά και η διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού καλεί όλους τους συναδέλφους διοικητικούς να υπογράψουν την δεύτερη κατά σειρά πιο άθλια ατομική σύμβαση από την προηγούμενη.

Η Συνέλευση των Σαράντα αποφάσισε για όλους… καπελώνοντας έτσι για μία ακόμη φορά τους συναδέλφους διοικητικούς και τεχνικούς που δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση από τον εκπρόσωπό τους, για το τι καλούνται να υπογράψουν, τι έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση και τις παγίδες που κρύβει.

Μια Γενική Συνέλευση ίσως τους χάλαγε τη μαγιά και το κλίμα ίσως γινόταν δυσάρεστο για τους εκπροσώπους και τους παρατρεχάμενους τους.

Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε!!!

Συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι μαζί με την ατομική σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν, τους υποχρεώνουν να συμπληρώσουν φύλλο αξιολόγησης του προσωπικού, ώστε όταν χρειαστεί να ξανά απολύσουν προσωπικό ή να το μετατάξουν αλλού (διότι όλοι τα κάνουν πλέον όλα), να το κάνουν με κριτήρια όπως αυτά των συνάδελφων με καρκίνο, με διπλά εγκεφαλικά επεισόδια κ.α.
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου