Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

... Ψυχάρης - Μπόμπολας, πλησιάζοντας τις εκλογές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέα ένταση στις σχέσεις
Φώτη Μπόμπολα - Σταύρου Ψυχάρη


Νέο «μπρα-ντε-φερ» στα Media. Οι σχέσεις μεταξύ του Πήγασου και του ΔΟΛ έφτασαν για μια ακόμη φορά στα όρια. Για τις εξελίξεις δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η κυβέρνηση, καθώς -όπως είναι κατανοητό- πρόκειται για δύο από τους τρεις ομίλους, μαζί με την «Καθημερινή» και τον ΣΚΑΪ, που τη στηρίζουν.

Το κορυφαίο ζήτημα -ειδικά για τον ΔΟΛ- του δανεισμού των Ομίλων, οι εξελίξεις στα Πρακτορεία Διανομής Τύπου «Ευρώπη» και «Άργος» αλλά και το «βάρος» του Mega δημιουργούν νέο πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Φώτη Μπόμπολα.

Ο τελευταίος δείχνει να κινείται έντονα και να ενισχύει την «Ευρώπη», έχοντας πρόσβαση σε μετρητά, ενώ ο Στ. Ψυχάρης αναμένει την έγκριση των δανείων προς τον ΔΟΛ και τον ίδιο προσωπικά.

Ταυτόχρονα, το Mega δείχνει να αντέχει για το τρέχον εξάμηνο, αλλά για τη συνέχεια όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, με ανοιχτό πλέον το σενάριο για συγχώνευση με το Star και αλλαγή του μάνατζμεντ. Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Τσίγκας έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από το κανάλι έως τον Ιούνιο του 2014.

Αντιδράσεις, όμως, υπάρχουν και για το ενδεχόμενο μεταφοράς του προσωπικού δανεισμού του Στ. Ψυχάρη στον ΔΟΛ, κάτι με το οποίο διαφωνούν οι άλλοι εκδότες αλλά και οι εκπρόσωποι της «τρόικας».
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου