Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

... η ΕΡΤ κόβει την πίτα της ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΠΟΣΠΕΡΤ: Σας καλούμε στην κοπή της πίτας μας (30/1 ώρα 12:00)

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας
με δύναμη και αισιοδοξία


Το μαύρο στη ΕΡΤ μετρά ήδη οχτώ μήνες. Η φωνή όλων των αγωνιζόμενων πολιτών, η φωνή όλων των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ, όχι μόνο δεν έχει σιγήσει, αλλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.

Μετά τη βίαιη εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τα ΜΑΤ την 7η Νοεμβρίου 2013, κάποιοι πίστεψαν ότι κατάφεραν τελικά να φιμώσουν των αγώνα μας. Εμείς όμως συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τον κόσμο, που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και μας προτρέπει να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο της ελεύθερης ενημέρωσης.

Όσους πομπούς και να κατεβάσουν, από όσα κτίρια κι αν μας βγάλουν, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά, να κοιτάμε στα μάτια την κοινωνία ενάντια σ’ αυτούς που θέλησαν να στερήσουν από το λαό το αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης, που δικαιούται.

Είμαστε εδώ κι η φωνή μας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 (δορυφορικά στην Ευρώπη), Ραδιοφωνικά από το Α’, Β’ και Γ’ Πρόγραμμα, από τους περιφερειακούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από τα Βραχέα σε όλο τον κόσμο και από την ιστοσελίδα www.ertopen.com

Αλλάξαμε κτίριο, όχι όμως και στόχο

Οι εγκαταστάσεις της ERTOPEN λειτουργούν στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, που βρίσκονται στην οδό Μεσογείων 463, Αγία Παρασκευή, απέναντι από το Ραδιομέγαρο.
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στις 12.00 σας καλούμε στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στα γραφεία μας. Θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα ακολουθήσει στις 14.00 συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσουμε την πορεία για τη συνέχεια του αγώνα μας και θα αποκαλύψουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με τη δημιουργία του νέου μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, μετά τη δημοσίευση των κανονισμών λειτουργίας και την προκήρυξη των Διαγωνισμών.
Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουμε να κρατάμε την ΕΡΤ ανοιχτή, παράθυρο στην κοινωνία, κόντρα στο μαύρο.

Η Δημοκρατία δεν αντέχει άλλο μαύρο

Συνεχίζουμε - δυναμώνουμε τον αγώνα
για κοινωνικό κράτος, τους θεσμούς, το Σύνταγμα,
τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας

ΠΟΣΠΕΡΤ
Λεωφ. Μεσογείων 463 1ος όρ.
Αγία Παρασκευή 15343
Τηλ. 210 6002909
Fax. 210 6002941
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου