Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

... ΣΚΑΪ - φυτεύουμε και θέσεις εργασίας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η υποκρισία του "Σκάι" και του Αλαφούζου!


Τελικά η υποκρισία σ' αυτόν τον τόπο δεν έχει όρια. Εξακολουθούν κάποιοι «μεγαλοπαράγοντες» σ'  αυτή την χώρα να προκαλούν.


Ο λόγος για τον Αλαφούζο και την νέα μόδα που κάνει πράξη, μετά τα δέντρα και τη σωτηρία του περιβάλλοντος (άραγε όταν με τα μονοπύθμενα πλοία του μόλυνε όλες τις θάλασσες δεν το σκεφτόταν το περιβάλλον;), την προσπάθεια του καναλιού του να βρει δουλειά σε άνεργους συμπολίτες μας!!!

Ποιος; Ο Αλαφούζος, που πρώτος άνοιξε τους ασκούς των απολύσεων πολύ πριν η Τρόικα έρθει στην χώρα μας. Που απολύει κάθε λίγο και λιγάκι όποιον γουστάρει, γιατί έτσι ξύπνησε στραβά. Ή απλά δεν του έκανε την δουλειά του!!

Μάλιστα. Ο Αλαφούζος, που αφού πρώτα έσωσε το κανάλι του με τηλεθεάσεις… ανταρκτικής, έσωσε το περιβάλλον, έσωσε τον Παναθηναϊκό, τώρα θέλει να σώσει και τους άνεργους, βρίσκοντάς τους δουλειά.

Κύριε Αλαφούζο, να σου προτείνουμε εμείς κάτι αφού θέλεις να κάνεις το καλό. Πάρε μια λίστα από την ΕΣΗΕΑ με τους άνεργους δημοσιογράφους και ξεκίνα από το δικό σου μαγαζί να προσλαμβάνεις. Ε, τώρα αν κάποιοι από την λίστα σου βρωμάνε, δείξε ανθρωπιά έτσι μεγαλόκαρδος που είσαι και δώσε τόπο στην οργή. Πάρτον κι αυτόν, αφού ξέρεις ότι έχει τα προσόντα. Αλλά μάλλον εσύ ψάχνεις για μισθούς του 500αρικου να σου τρέχουν όλη μέρα και νύχτα!

Ε, ρε υποκρισία σ αυτόν τον τόπο.

Για την ιστορία παραθέτουμε το δελτίο τύπου του καναλιού:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

To «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει νέα πρωτοβουλία: για την αναζήτηση εργασίας.
«Όλοι μαζί μπορούμε και στην εργασία » για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας να βρουν εργασία. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν στη χώρα μας, κρίνουν απολύτως αναγκαία τη βοήθεια και σε αυτόν τον τομέα.
Γι’ αυτόν το λόγο, μέσα από το «Όλοι μαζί μπορούμε» δημιουργήσαμε ένα site, το οποίο θα ανταποκρίνεται στην παραπάνω ανάγκη.
Πληκτρολογώντας λοιπόν, www.oloimaziboroume.gr/ergasia ή και μόνο το www.oloimaziboroume.gr μπορούμε να οδηγηθούμε στο αντίστοιχο site της εργασίας όπου προσφέρονται οι παρακάτω δυνατότητες:
1. άνεργοι συμπολίτες μας, μπορούν να ανεβάσουν τα βιογραφικά τους, ώστε εταιρείες που ενδιαφέρονται για υπαλλήλους να τους επιλέξουν.
2. εταιρείες, οι οποίες αναζητούν υπαλλήλους, μπορούν να «ανεβάσουν» τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν, ώστε να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό και να βρουν ενδιαφερόμενους.
Το site βασίζεται στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Έτσι η κάθε εταιρεία που επιθυμεί πρόσβαση στα βιογραφικά των υποψηφίων υπαλλήλων, θα πρέπει να εγγραφεί στο site, ώστε να είναι γνωστά τα στοιχεία της.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου