Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

... πόσο μ@λ@κ@ς "Επενδυτής" μπορεί να είσαι; ...

*
Ανασυγκρότηση
**
*

Μετά τον μισό μισθό, προσφέρεται ο τίτλος!



Η ενοικίαση του τίτλου του «Επενδυτή» στους εργαζομένους έναντι μικρού μισθώματος, που θα εκπίπτει από τις οφειλές εκατομμυρίων ευρώ της εταιρείας, είναι η πρόταση του Δημήτρη Μπενέκου.

Η επιστολή του έφθασε στους εργαζομένους λίγες ημέρες μετά τις επαφές τους με τον Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος πρότεινε την επανέκδοση της εφημερίδας με μείωση του κόστους μισθοδοσίας κατά 50% και απόλυση του 1/3 του προσωπικού.

Ο «Επενδυτής» δεν κυκλοφορεί εδώ και δύο μήνες και η πρόταση κατατέθηκε μετά τα ασφαλιστικά μέτρα και την προσφυγή των εργαζομένων, που δεν αναγνωρίζουν το «διαζύγιο» των δύο ιδιοκτητών. Και ενώ ο Αλ. Σκαναβής ζήτησε να αρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα και να καταβληθεί μισός μισθός από τα χρωστούμενα πέντε μηνών, ο Δ. Μπενέκος με την επιστολή του χαρακτήρισε το σχέδιο επανέκδοσης «επικίνδυνο» και «επιζήμιο». Αντιπρότεινε να δοθεί ο τίτλος στους εργαζομένους «με αντάλλαγμα που πιθανόν να έχει τη μορφή μικρού μηνιαίου “μισθώματος-τιμήματος”, το οποίο είτε θα καταβάλλεται στην DBAS είτε θα συμψηφίζεται και θα εκπίπτει από τις υφιστάμενες οφειλές προς αυτούς (τους εργαζομένους)».
---
πηγή: http://www.typologies.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου