Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

... Γ. Μώραλης: να τιμωρηθούν οι νεοναζί ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Όλοι οφείλουν να πάρουν θέση...

Γ. Μώραλης: «Προσβάλλει τη χώρα
η επίθεση στο σχολείο μεταναστών»

Ζητά να τιμωρηθούν «εκείνοι που αδυνατούν να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι να προσβάλλουν τη δημοκρατία».

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, καταδίκασε την επίθεση στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, τονίζοντας πως η ενέργεια αυτή «προσβάλλει τη χώρα αλλά και τις δημοκρατικές αντιλήψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του Πειραιά».

Όπως ανέφερε, η Παλιά Κοκκινιά είναι μια συνοικία του Πειραιά «με ιδιαίτερη ιστορία, συνυφασμένη πάντα με πολύπλευρους αγώνες για τη δημοκρατία».

Ο κ. Μώραλης κάλεσε τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν «εκείνοι που αδυνατούν να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι να προσβάλλουν τη δημοκρατία, καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία που ανήκει στο σύνολο των πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα, ενώ επιχείρησαν να αρπάξουν και το αρχείο του σχολείου.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου