Τρίτη 25 Απριλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 25/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πληρώθηκαν στον "Πήγασο"
του Μπόμπολα για το Νοέμβριο του 2016

Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι σήμερα στον Πήγασο την μισθοδοσία του Νοεμβρίου 2016. Δεν υπάρχουν νεότερα για τις συζητήσεις με Ιβάν Σαββίδη.
---
Μετά τον ΟΛΘ, έρχονται τα media...

H είδηση της εξαγοράς του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης από την κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης, ανοίγει τον δρόμο για την… έφοδο του ομογενή επιχειρηματία στον χώρο των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αβεβαιότητα για την έκβαση του διαγωνισμού για τον ΟΛΘ ήταν η εκκρεμότητα που… φρέναρε το προηγούμενο διάστημα τον Ιβάν Σαββίδη από το να εμπλακεί στον χώρο των ΜΜΕ.

Πλέον, το… αγκάθι δεν υπάρχει, και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα συγκεκριμενοποιήσει το επόμενο διάστημα τις προθέσεις του για μπάσιμο σε Μέσα Ενημέρωσης, με το Συγκρότημα Μπόμπολα και το Mega, να είναι οι κεντρικοί στόχοι του.

Κάποιοι, περισσότερο… ψαγμένοι πάντως, δεν αποκλείουν ο Ιβάν Σαββίδης να επιχειρήσει να εμπλακεί και στον πλειστηριασμό για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, κάτι που, εφόσον συμβεί, θα του επιτρέψει να εξελιχθεί στον επόμενο “βαρόνο των Media” στην Ελλάδα...
---
Στάση εργασίας στη ΓΓΕΕ

Την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. της Τρίτης, 25 Απριλίου 2017, αποφάσισαν τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ, για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας.

Στη διάρκεια της στάσης εργασίας πραγματοποιείται συνέλευση των δημοσιογράφων στο κτήριο της ΓΓΕΕ (4ος όροφος), για τα κρίσιμα εργασιακά ζητήματα, που έχουν ανακύψει μετά τις αποφάσεις της εργοδοσίας.
---
«Παγώνει» ο διαγωνισμός

της ΕΡΤ για την τηλεθέαση

«Παγώνει» ο διαγωνισμός της ΕΡΤ που προκηρύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για την ανάθεση σε εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης των τριών τηλεοπτικών προγραμμάτων της. Η αξιοπιστία των μετρήσεων είναι στο επίκεντρο του σχεδιασμού και των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και της κυβέρνησης.
---
Διαζύγιο λόγω “Survivor”

για Φουρλεμάδη - Alpha

Η πορεία του “Survivor” στο ΣΚΑϊ είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Δημήτρη Φουρλεμάδη, από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Alpha.
---
Το κρίσιμο 16% του Alter στη Digea

Προς διάθεση το 16% που κατέχει η Ελεύθερη Τηλεόραση (Alter) στην Digea. Ο σύνδικος που έχει αναλάβει την εκκαθάριση της εταιρείας αναζητεί αγοραστή για το πακέτο των μετοχών στην εταιρεία που έχει τα κλειδιά του τηλεοπτικού σήματος στην Ελλάδα.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου