Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πάλι απλήρωτοι στον ΔΟΛ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Καρακούσης είναι
ο αντ' αυτού στην ιδιοκτησία;
Την ώρα που τα στελέχη παραληρούν, οι
εργαζόμενοι είναι στο σκοτάδι και χωρίς λεφτά


Το ποσό των 1.8 εκ. που αποφάσισαν να δώσουν οι τράπεζες στον εκκαθαριστή του ΔΟΛ μέχρι τα μέσα Μαΐου αρκούσαν όπως φαίνεται μόνο για την καταβολή του δώρου του Πάσχα και την αποπληρωμή οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες οφειλές τις οποίες προτίμησε ο εκκαθαριστής να καλύψει άμεσα αφήνοντας απλήρωτο το προσωπικό.

Οπως μαθαίνουμε στα ταμεία έχει μείνει ένα μικρό ποσό που ζήτημα είναι αν μπορεί να καλύψει ένα 15νθημερο, ενώ φτάνουμε στο τέλος Απριλίου και υπάρχει πλέον κίνδυνος οι εργαζόμενοι να μπουν ένα ακόμη μισθό «μέσα». Το ακόμη χειρότερο είναι ότι οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει να παλεύουν ολομόναχοι να κρατήσουν όρθιο το μαγαζί, συνεχίζουν να βρίσκονται στο σκοτάδι. Κανείς δεν τους ενημερώνει επίσημα για τίποτε.

Ο Καρακούσης που συμπεριφέρεται τον τελευταίο καιρό σαν να είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης (άλλο πάλι τούτο) συνεχίζει την προσφιλή τακτική του να λέει κάθε μέρα διάφορες ιστορίες που την επόμενη μέρα διαψεύδονται και τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να «κρατήσει» το προσωπικό λέγοντας ότι παίζουν κάτι επιταγές οι οποίες με κάποιο τρόπο θα ρευστοποιηθούν και θα πληρωθεί με αυτές ο κόσμος. Επίσης παρενθετικά να πούμε ότι γελάσαμε πολύ με την ιστορία κατά των τραπεζικών στελεχών που θυμήθηκε μετά από 11(!) χρόνια να αποκαλύψει ο Καρακούσης για να δείξει ότι έχουν εγκληματικές ευθύνες για την κατάσταση στη χώρα αλλά βασικά να καταγγείλει τη σκληρή στάση τους απέναντι στους δανειολήπτες, δηλαδή τον ΔΟΛ. Ισως το 2028, καλά να είναι ο άνθρωπος, να γράψει καμιά ιστορία για τις ευθύνες του Ψυχάρη… Καλά ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη για τίποτε. Αυτός απλά είδε φως και μπήκε μέσα!

Την ίδια στιγμή που το προσωπικό είναι στην κατάσταση που περιγράφουμε και που αγωνιά απλήρωτο για την επόμενη μέρα ο έτερος διευθυντής, αυτός του ΒΗΜΑ FM βγήκε μες στην τρελή χαρά στα ερτζιανά και άρχισε να φωνάζει ότι ο Άδωνης είναι ευλογία για τη ΝΔ και ο σωτήρας της!

Φανταζόμαστε ότι αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση ο Νότης Παπαδόπουλος θα ζητήσει από τον Κυριάκο να παραδώσει την καρέκλα του Μαξίμου στον Αδωνη για να σώσει τη χώρα αφού έσωσε και τη ΝΔ.

Εντάξει είχαμε πει ότι το καράβι στον ΔΟΛ έστριβε ακροδεξιά εδώ και καιρό, αλλά ότι πλέον θα έβαζαν και ντουντούκες για να το φωνάξουν δυνατά δεν το περιμέναμε. Αντε παιδιά με το καλό και Κασιδιάρη, προλαβαίνετε ακόμη…
---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου