Σάββατο 22 Απριλίου 2017

... ο Παπαδρόσος πήρε προαγωγή και η ρεπόρτερ απολύθηκε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κιμ πάτα το!
Ο ένας προήχθη και η άλλη απολύθηκε


Η απάντηση ALPHA και Ε στην γκάφα με το κοριτσάκι από τη Βόρεια Κορέα…

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να κάνεις αυτό που κατηγορείς! Παρόλα αυτά όμως, η γκάφα των ειδήσεων του ALPHA και του «Ε» με το δήθεν κοριτσάκι του Κιμ (της Βόρειας Κορέας)… που απειλεί τις ΗΠΑ, είναι κάτι πολύ περισσότερο και σίγουρα δεν είναι ένα απλό σφάλμα που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε… Αποκαλύπτει τη βαθιά κρίση των ελληνικών ΜΜΕ και ταυτόχρονα τη βαθιά άγνοια των ανθρώπων που υπηρετούν υποτίθεται την ανεξάρτητη ενημέρωση! Αγράμματοι και ημιμαθείς που κομπορρημονούν, κουνώντας το δάχτυλο επειδή βγαίνουν στην τηλεόραση!

Είναι τόσο σοβαρό που αν οι συσχετισμοί ήταν διαφορετικοί θα μας έκραζαν τα διεθνή ΜΜΕ για μία εβδομάδα!

Επιπλέον αν μπει κανείς στη διαδικασία αναζήτησης ευθυνών… θα έπρεπε να απολυθούν ολόκληρα τμήματα. Δεδομένου ότι ένα βίντεο για να φθάσει στον τελικό αποδέκτη τον τηλεθεατή περνάει από πολλά χέρια πριν… ούτε ένας όμως, δεν βρέθηκε να έχει δει την ταινία ή να αναρωτηθεί τι είναι αυτό που θα μεταδώσουν! Ούτε ένας!

Είναι προφανές ότι στο εξωτερικό αυτοί οι άνθρωποι δεν θα εργάζονταν σε ΜΜΕ, διότι δεν διαβάζουν, δεν ενημερώνονται, δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις, δεν αναρωτιούνται, δεν παρατηρούν, δεν δεν δεν…

Πώς το αντιμετώπισαν όμως στον ALPHA και στο «Ε»;

Στον ALPHA ο Βασίλης Παπαδρόσος πήρε προαγωγή με τις ευλογίες του ιδιοκτήτη και είναι προφανές ότι η στιγμή ήταν τυχαία… αλλά επίσης προφανές είναι ότι θα μπορούσαν να περιμένουν μία ή δυο ημέρες για να το ανακοινώσουν και να μη συμπέσουν τα δύο γεγονότα… Και στο «Ε» ο ιδιοκτήτης απέλυσε τη ρεπόρτερ που παρουσίασε το βίντεο!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου