Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επτά παρατάξεις,
400 υποψήφιοι για την ΕΣΗΕΑ

Στις 3 και 4 Ιουνίου πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Πειθαρχικών Συμβουλίων στην ΕΣΗΕΑ. Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τους υποψήφιους συνδυασμούς και τους υποψηφίους για όλα τα όργανα της Ένωσης. Τελικά κατέρχονται στις εκλογές επτά παρατάξεις, στις οποίες περιλαμβάνονται περισσότεροι από 400 υποψήφιοι δημοσιογράφοι. Στην παράταξη των «Ενωμένων Δημοσιογράφων» της Μαρίας Αντωνιάδου συσπειρώθηκαν τα πρώην μέλη της παράταξης της ΔΗΜΑΡ. Στη «Συσπείρωση» δεν μετέχει στις εκλογές ο Δημήτρης Τρίμης, ο Γιώργος Γιουκάκης, η Μαριλένα Κατσίμη. Ο Γιώργος Φιλιππάκης κατεβαίνει υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή». Η Αγγελική Γυπάκη, που δημιούργησε άλλη παράταξη μετά την αποχώρηση του Πάνου Σόμπολου, περιορίστηκε τελικά να είναι υποψήφια για το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Υποψήφια για το Πειθαρχικό κατεβαίνει και η Πόπη Χριστοδουλίδου, από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
---
Η έκθεση για το λογότυπο
των 100 χρόνων του ΚΚΕ


Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει έκθεση για την παρουσίαση των συμμετοχών στο διαγωνισμό, που είχε προκηρύξει, για τη δημιουργία του λογότυπου για τα 100 χρόνια του Κόμματος, στο Κέντρο Τεχνών (πάρκο Ελευθερίας), από τις 9 έως τις 17 Ιούνη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 9 Ιούνη και ώρα 20.00, στα οποία θα βραβευτούν τα 3 πρώτα λογότυπα.
---
Η πρόταση για τη Ραδιοφωνία

Ο Γιώργος Γιουκάκης αναλαμβάνει, εκτός απροόπτου, καθήκοντα προσωρινού συντονιστής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Ο σχεδιασμός της διοίκησης προβλέπει την ανάθεση του ενημερωτικού τομέα, ο Νίκος Τσιμπίδας (Πρώτο Πρόγραμμα) και ο Πάνος Χρυσοστόμου (Δεύτερο, Τρίτο, Kosmos). Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, μαζί με την κάλυψη των υπολοίπων θέσεων στην τηλεόραση και όλοι τους προέρχονται από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
---
Νέος διευθύνων σύμβουλος
στη "Δέσμη Εκδοτική"

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη Δέσμη Εκδοτική (“Αθηνόραμα”), καθώς και τον τίτλο του Εκδότη και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Η μέχρι πρότινος Διευθύνουσα Σύμβουλος, Άννη Ηλιοπούλου παραμένει στην εταιρεία σε ρόλο Συμβούλου, ενώ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Διονύσης Κούκης.
---
Μυλόπουλος και Γιαννούλης για την ΕΡΤ3

Ο καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος αναλαμβάνει μάλλον τη θέση του προέδρου στη διοικούσα επιτροπή της ΕΡΤ3 και ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης για τη γενική διεύθυνση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Θεσσαλονίκης.
---
Στα περίπτερα σήμερα
η “Ορθόδοξη Αλήθεια”

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 3 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της χώρας, το νέο φύλλο της μηνιαίας θρησκευτικής εφημερίδας Ορθόδοξη Αλήθεια.

Συνοδεύεται από ένα βιβλίο για τους σημαντικότερους σύγχρονους γέροντες με αναλυτικά στοιχεία για τον βίο τους και σπάνια ντοκουμέντα. Μαζί η εφημερίδα θα προσφέρει το διπλό cd «Μια Ελλάδα φως» με σπουδαία ορχηστρικά μουσικά έργα σημαντικών Ελλήνων συνθετών (Μ. Θεοδωράκης, Yanni, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Δ. Παπαδημητρίου κλπ).
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου