Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

... ΕΣΗΕΑ - ήταν στραβό το κλίμα ήρθαν και οι άδειες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Καινούργιο επεισόδιο στο σίριαλ Τσαλαπάτης - Μαζανίτης
Ανακοίνωση των "Ενωμένων Δημοσιογράφων"


Στο θέμα παρενέβη πριν από λίγο με ανακοίνωση της και η παράταξη “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” στην οποία ανήκει ο Χρήστος Μαζανίτης.

“Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι αμέσως μετά την χθεσινή ολοκλήρωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, μόλις ο συνάδελφος Χρήστος Μαζανίτης έφθασε στον ΑΝΤ1 όπου εργάζεται, κλήθηκε από τον διευθυντή του να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής του δράσης.

Είχε προηγηθεί, όπως του δήλωσε ο διευθυντής του, τηλεφώνημα του Α΄ Αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τσαλαπάτη, με το οποίο ζητούσε εξηγήσεις για όσα είπε ο συνάδελφος στη συνεδρίαση!

Είναι η πρώτη φορά που εμείς τουλάχιστον πληροφορούμαστε τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές και προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι η συνδικαλιστική δραστηριότητα συναδέλφου «καρφώθηκε στα αφεντικά», με στόχο να πληγούν το έργο, οι δράσεις και να χειραγωγηθούν οι απόψεις του.

Τέτοιου είδους πρακτικές θα μας βρουν απέναντι, απ’ όπου και αν προέρχονται.

Περιμένουμε από όλα τα μέλη του Δ.Σ. να τοποθετηθούν απέναντι σε τέτοιες πρακτικές, που στόχο έχουν την επαγγελματική διαβολή και τη συνδικαλιστική φίμωση.”

---
Άμεση σύγκληση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ
…ζητούν οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι

Προς: Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ζητούμε την ΑΜΕΣΗ σύγκληση του Δ.Σ., σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων συναδέλφων στο Μεικτό από τα τηλεοπτικά Μέσα.

Με τιμή

Μαρία Αντωνιάδου
Μάκης Διόγος
Χρήστος Μαζανίτης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Φαγωθείτε εσείς στην ΕΣΗΕΑ κι αφήστε τον άλλο πρόεδρο-χαμαιλέοντα να ρυθμίσει το ασφαλιστικό σας. Για ψάξτε λιγάκι αν άλλα λέει μπροστά σας κι άλλα όταν πηγαίνει στα σαλονάκια του γκουβέρνου! Δεν τόχει σε τίποτα να σας αδειάσει παίζοντας διπλό παιχνίδι. Έχετε ακούσει τίποτα για το "κάρμα" του μισάνθρωπου; Απομονώστε τον και μονοιάστε για να έχετε ταμεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή