Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 1/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σήμερα αναμένεται η αίτηση
για “ειδική εκκαθάριση” στον ΔΟΛ

Σήμερα αναμένεται η κατάθεσης της αίτησης στο δικαστήριο για την υπαγωγή του ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Από τη στιγμή της αίτησης τελειώνει και ο ρόλος του Σ. Ψυχάρη στη διοίκηση. Εντός 15 ημερών αναμένεται να οριστεί ο ειδικός διαχειριστής και να υπάρχει φόρμουλα για τη συνέχιση της λειτουργίας του Οργανισμού.
---
Νέα αποχώρηση από τα "Νέα"

@ Από τα “Νέα” αποχώρησε μετά από πολυετή συνεργασία η Ειρήνη Χρυσολωρά.
---
Πρόταση στην Digea

για να πέσει μαύρο στο MEGA!

Νέα “βόμβα” στο MEGA. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κατά τη χθεσινή συνάντηση της Digea, υπήρξε πρόταση από ανταγωνιστικό τηλεοπτικό σταθμό, να κατεβάσει η εταιρεία το σήμα του MEGA, ως τις 10 Φεβρουαρίου αν δεν υπάρξει πληρωμή των οφειλών. Η πρόταση αυτή συμπίπτει χρονικά με την επανέναρξη των συζητήσεων μεταξύ των μετόχων του Mega για την πλήρη επαναφορά του καναλιού με την κατάθεση νέου επενδυτικού σχεδίου στις τράπεζες. Και φυσικά, πίσω από την πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται ο ανταγωνισμός για τα νεανικά κοινά, όπου το Mega δείχνει αξιοθαύμαστη αντοχή, αλλά και ο φόβος πως αν το κανάλι επανέλθει, θα διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο από την τηλεοπτική αγορά.
---
Ξεκινάει ο Τράγκας στα Παραπολιτικά FM

Στις 13 Φεβρουαρίου ξεκινάει
στα Παραπολιτικά FM ο Γιώργος Τράγκας
---
Πρωτοβουλία εργαζόμενων
για να μην κλείσει ο ΔΟΛ

Να πάρουν το ΔΟΛ στα χέρια τους οι εργαζόμενοι όχι τραπεζίτες και «επενδυτές» (...)


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ
---
Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων του ΔΟΛ

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας καταγράφει με ιδιαίτερη ανησυχία τις δραματικές εξελίξεις στον ΔΟΛ, το MEGA και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, σε βάρος των δημοσιογράφων, επισημαίνοντας την εμφανή απειλή για την πολυφωνία και την ενημέρωση των πολιτών (...)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου