Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

... ο κακός χαμός για Σαββίδη - Γκανά και Συμβουλευτική ΕΦΚΑ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ερήμην των ΔΣ οι διορισμοί τους
από τον "νομικό σύμβουλο" της ΠΟΕΣΥ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ;


Τα σέβη μας στους αξιότιμους κ. κ. Μ. ΓΚΑΝΑ, Δ. ΠΙΠΠΑ (ΕΠΗΕΑ) - Γ. ΣΑΒΒΙΔΗ και Δ. ΚΟΥΜΠΙΑ (ΠΟΕΣΥ), που κάπου θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας, από νέες θέσεις ευθύνης περιμένοντας να μας ξανα-«σώσουν»…

Σάλος και κατακραυγή στον κλάδο από τον διορισμό των ως άνω συνδικαλιστών του κλάδου, σε συμβουλευτικές επιτροπές του νέου ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΦΚΑ - ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ, που απορρόφησε από 01/01/2017, μετά και την κατάργηση του Αγγελιοσήμου, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, δημεύοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα αποθεματικά του.

Και όπως συμβαίνει σ’ όλες τις καθαρόαιμες «τραγωδίες» στο φινάλε όλα βγαίνουν στο φως

Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, που εξ’ απαρχής ήταν βουτηγμένοι -ερήμην του κλάδου- σε μικρές ή μεγάλες συναλλαγές, πέρα από τις κίβδηλες διακηρύξεις και τις αγωνιστικές τους κορώνες, σε εργολαβίες μιας χρήσης.

Δυο πραγματικότητες ασύμβατες μεταξύ τους εξ ου και το αδιέξοδο.

Εκεί μεγάλωσε το παρόν μας, που γέμισε από οικείους που χειρονομούν συμφωνίες.

Πόσες αντοχές διαθέτει ακόμη και η απλή θέαση αυτής της κατσαπλιάδικης εκλογίκευσης ;

Με ανάπηρα πρότυπα και συσκευασμένες επιθυμίες: Πάντα για το καλό μας …express yourself .
ΑΥΛΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΥΓ: Διορισμοί ερήμην ακόμη και των Διοικητικών Συμβουλίων των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΠΗΕΑ-ΕΣΗΕΑ)
---
---
*

8 σχόλια:

  1. Στην ΕΤΗΠΤΑ πάντως για τη Συμβουλευτική του ΕΦΚΑ όλα έγιναν σωστά με απόφαση Δ.Σ. έγιναν οι προτάσεις κι όλοι στήριξαν τον Άγγελο Θεοφανίδη, που διορίστηκε μαζί με τους Γκανο-Πίππες και τους Σαββιδο-Κουμπιάδες. Μη βάζουμε την ΕΤΗΠΤΑ στον ίδιο κουβά με ΕΣΗΕΑ - ΕΠΗΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 11:35 π.μ. - ... για την ιστορία, ο Θεοφανίδης ήταν κοινή πρόταση πέντε (5) επαγγελματικών σωματείων στα ΜΜΕ ... γι' αυτό ακριβώς το λόγο η υποψηφιότητα Θεοφανίδη δεν μπορεί να μπει στον ίδιο κουβά με Σαββίδη - Γκανά ...

      Διαγραφή
  2. Nα μην συγκρίνουμε τον Πιεστή με τους νεκροθάφτες του κλάδου. Ο μεν είναι βουτηγμένος στα μελάνια για το μεροκάματο, ενώ οι άλλοι βουτηγμένοι στη δολοπλοκία με τα γνωστά αποτελέσματα. Το αρνητικό του Πιεστή είναι ότι ανέχεται, ακόμα, τον ουραγό των δολοπλόκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο γρίφους είστε και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα τα απλά μέλη. Ποιος είναι ο ουραγός των δολοπλόκων; Μετά θέλετε να κατεβαίνουμε στις εκλογές και να σας ψηφίζουμε κιόλας, χωρίς να ξέρουμε. Ή λες τα πράγματα με το όνομά τους ή δεν τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 10:39 π.μ. - ... αν δεν έχεις καταλάβει ποιός είναι ο ουραγός των δολοπλόκων, τότε δεν είσαι ένα απλό μέλος, αλλά ένα πολυσύνθετο εργαλείο αμφισβήτησης ... και φυσικά δεν θέλω να με ψηφίσεις γιατί ύστερα μπορεί και να με αμφισβητήσεις ... κατανοητό;

      Διαγραφή
    2. Ουραγός των δολοπλόκων είναι αυτός ο οποίος έχει δηλώσει στο Δ.Σ. της Ενωσης ότι δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με τους εκδότες για θέματα που αφορούν τα μέλη της Ενωσης. Είναι αυτός ο οποίος όχι μόνο σφύριζε αδιάφορα για το ανείσπρακτο αγγελιόσημο στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, αλλά μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. του Ταμείου έστειλε εξώδικο στους συναδέλφους που κατήγγειλαν το πλιάτσικο. Είναι αυτός που ενώ έχει νοιώσει(;) στο πετσί του την ανεργία και την απληρωσιά από τον εργοδότη του τον κ. Καλοφωλιά, δεν πρότεινε κάποια λύση για τους συναδέλφους του ΔΟΛ, γιατί τις προτάσεις τις είχαν αναλάβει, πάλι, άλλοι, ενώ ο ουραγός απλά άκουγε. Είναι αυτός στον οποίο οι δολοπλόκοι του έδωσαν μια αναλογιστική μελέτη για τον "νέο" ΕΔΟΕΑΠ, αλλά με τις παλιές καλές πρακτικές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των Συντακτών προκειμένου να μπούμε κι εμείς μέσα, σαν ουραγοί βέβαια. Τη μελέτη αυτή, σαν καθαρό παλληκάρι που είναι, τη συζήτησε πρώτα με κάποιους δικούς του αντί να την αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Ενωσης και όλα τα μέλη να έχουμε πρόσβαση. Εκτός και αν στο νέο ΕΔΟΕΑΠ μπουν μόνο οι ....εκλεκτοί μετέχοντες στη συζήτηση. Τις ευχαρισίες μου προς τους συναδέλφους που μετείχαν του ...μυστικού δείπνου και ειδικά στα διακοσμητικά άνθη που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Εχω πολλά να γράψω ακόμα, ελπίζω να κατάλαβες ότι η περιγραφή αφορά τον ...Πρώτο στην Ενωση.

      Διαγραφή
  4. Αδελφέ μου, εσύ δεν είσαι Πιεστής, εσύ είσαι μέγας Ποιητής!!! «και φυσικά δεν θέλω να με ψηφίσεις/γιατί ύστερα μπορεί και να με αμφισβητήσεις»... Χάνεις το μέτρο για μια συλλαβή, αλλά άμα βγάλουμε το «και», ήρθε κι έδεσε η ρίμα! Αδελφέ μου! Γράφω κι εγώ στίχους: «Ντρούλη - ντρούλη χοντρούλη/στο μεζέ σε πήραν ούλοι». Σ' αρέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά γύρισες πλευρό και συνέχισες τον ύπνο σου. Κακομοίρη, ποιητή εκ του προχείρου πούχεις τη μορφή του ...(ζωντο)χήρου. Κι έχει πιαστεί απ' το παίξε-παίξε ...μουσική η δεξιά σου χείρα!

      Διαγραφή