Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

... περίεργα παιχνίδια από τις τράπεζες στο MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... και οι (όσοι) εργαζόμενοι
γιατί είπαμε ότι δουλεύουν εκεί ακόμη;
Οι τράπεζες πληρώνουν τη ΔΕΗ του MEGA,
αλλά όχι τους εργαζόμενους ή την DIGEA...


Δύο μέτρα και δύο σταθμά – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού

Μπορεί οι τράπεζες ακόμη και σήμερα να εισπράττουν κάθε μήνα ένα σκασμό λεφτά από το MEGA… υπολογίζεται ότι βάζουν στα ταμεία τους περίπου 3 με 3,5 εκ. ευρώ… αλλά όταν αυτές πρέπει να πληρώσουν συμπεριφέρονται σαν τον χειρότερο μπαταχτσή!

Δεν φθάνει που δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους… δεν φθάνει που τα Χριστούγεννα τους χορηγούσαν τιμολόγια εταιριών που έχουν πτωχεύσει… Τώρα υπονομεύουν ακόμη κι αυτή την υποτυπώδη λειτουργία του.

Με άλλα λόγια πληρώνουν τη ΔΕΗ για να έχει ρεύμα το «μαγαζί» και να εισπράττουν τα διαφημιστικά έσοδα… αλλά για την DIGEA που δίνει το σήμα ή για τους εργαζόμενους που πατάνε το κουμπί να παίζουν οι επαναλήψεις δεν βρίσκουν χρήματα!

Παράξενα παιχνίδια που γίνονται ακόμη πιο παράξενα… αν λάβει κανείς υπόψην του την προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής όξυνσης με αφορμή τη διαρροή εξωδίκου στο οποίο απάντησε με ανακοίνωσή του το MEGA αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η εσπευσμένη διαρροή-δημοσιοποίηση μιας εξώδικης επιστολής που αφορά τις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ δύο εταιρειών και μόνον, προδίδει σαφώς ποιους ενοχλεί η αδιάκοπη προτίμηση των τηλεθεατών στο πρόγραμμα του MEGA. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν MEGA και γυρίζουν την πλάτη στους υπερθεματιστές της τηλεόρασης των διαρροών. Και για την ιστορία , η συμφωνημένη με την DIGEA οφειλή του MEGA , που θα πληρωνόταν χθες, εξοφλήθηκε σήμερα , 1 Φεβρουαρίου. Ο νοών νοείτω».

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου