Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 2/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιους παίρνει μαζί του ο Μουλίνος
στην "Ελευθερία του Τύπου"

Πρόσωπα από τον “Ελεύθερο Τύπο” του παρελθόντος παίρνει μαζί του ο Χρίστος Μουλίνος στην “Ελευθερία του Τύπου” του Γ. Κουρτάκη. Στο νέο, προς έκδοση φύλλο θα συμμετέχουν οι Ανδρέας Λιόσης, ο Κώστας Σαλαμούρας προερχόμενοι από τη "Δημοκρατία" θα έχουν θέσεις διευθυντών σύνταξης. Στο Κυριακάτικο φύλλο, πηγαίνει ο Κώστας Μουρδουκουτάς, με πολυετή εμπειρία στο “Έθνος” . Και οι τρεις έχουν εργαστεί στον “Ελεύθερο Τύπο”.
---
Για 980.000 ευρώ

απειλεί με μαύρο η Digea το MEGA!

Εξώδικο έστειλε η Digea στο MEGA και στις δανείστριες τράπεζες, προειδοποιώντας για …μαύρο στο σήμα του καναλιού. Με το εξώδικο η Digea ζητάει την πλήρη εξόφληση της οφειλής των 980.653,90 χιλ. ευρώ, ως τις 10 Φεβρουαρίου, στη μια το μεσημέρι. Διαφορετικά και χωρίς άλλη ειδοποίηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εξώδικο, η Digea, θα ξεκινήσει τον περιορισμό της ισχύος του σήματος του καναλιού, το οποίο σημειωτέον είναι μέτοχος της εταιρείας...
---

Mega: Ποια κανάλια
ενοχλούνται από την αντοχή μας;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ DIGEA ΠΡΟΣ ΤΟ MEGA.

Η εσπευσμένη διαρροή-δημοσιοποίηση μιας εξώδικης επιστολής που αφορά τις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ δύο εταιρειών και μόνον, προδίδει σαφώς ποιους ενοχλεί η αδιάκοπη προτίμηση των τηλεθεατών στο πρόγραμμα του MEGA.

Οι τηλεθεατές ψηφίζουν MEGA και γυρίζουν την πλάτη στους υπερθεματιστές της τηλεόρασης των διαρροών.

**** Και για την ιστορία, η συμφωνημένη με την DIGEA οφειλή του MEGA , που θα πληρωνόταν χθες, εξοφλήθηκε σήμερα, 1 Φεβρουαρίου. Ο νοών νοείτω.
---
Βολές Παπαχρήστου
για τα δάνεια Χατζηνικολάου

Νέες βολές εξαπολύει από τη στήλη του στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος κατά του Νίκου Χατζηνικολάου… με αφορμή αυτή τη φορά τη δημοσκόπηση που παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εμφάνιζε τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 10 μονάδες.

Ο δημοσιογράφος της απογευματινής του ΔΟΛ αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για τη στάση του παρουσιαστή απέναντι στην κυβέρνηση… την οποία συνδέει ευθέως με το δανεισμό της εταιρίας του εκδότη, γράφοντας χαρακτηριστικά: Δηλαδή, αν τον καλούσαν και στην Εξεταστική να δώσει εξηγήσεις για τα δικά του δάνεια, στις πόσες μονάδες θα την έδειχνε τη διαφορά; Απορία το έχω…
---
Επικαλείται τη ΝΕΡΙΤ
ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη ΝΕΡΙΤ “αναπολεί” ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτηση που έκανε στο twitter για το γεγονός πως ο Σωκράτης Παπασταθοπουλος μπήκε στην καλύτερη 11αδα της Bundesliga(!), δημοσιεύει βίντεο με αγώνα του ποδοσφαιριστή στην Εθνική Ελλάδας από τη ΝΕΡΙΤ, το μόρφωμα που δημιούργησε η ΝΔ όταν έριξε μαύρο στην ΕΡΤ.
---
Ο Τάσος Αργυρός,

Commercial Director της 24MEDIA

Ο Τάσος Αργυρός αναλαμβάνει καθήκοντα Commercial Director του Ομίλου της 24MEDIA. Μετά από 2 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Sales Director της Huffington Post Greece, αναλαμβάνει την συνολική εποπτεία του εμπορικού τμήματος όλων των brands του Ομίλου.

Πρόκειται για ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της αγοράς με μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο των media, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρίες όπως η Ελευθεροτυπία, η Metro Int’l, η Sportday κ.α. ενώ έχει συνεργαστεί σε επίπεδο συμβούλου επικοινωνιακής στρατηγικής και Μέσων με αρκετές μεγάλες εταιρίες.
---
Όμιλος ΟΤΕ: Αυξάνει σε €1,5 δισ.

τις επενδύσεις σε οπτική ίνα
και δίκτυα νέας γενιάς έως το 2020

Σε €1,5 δισ. αυξάνει ο Όμιλος ΟΤΕ τις επενδύσεις του για την ανάπτυξη Δικτύων Νέας Γενιάς σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία την τετραετία 2017-2020. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Όμιλος αυξάνει κατά €200 εκατ. το επενδυτικό του πλάνο, περνώντας οπτικές ίνες και συμβάλλοντας στην τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας. Έχοντας ήδη επενδύσει πάνω από €2 δισ. την περασμένη εξαετία, ο Όμιλος είναι, με διαφορά, ο μεγαλύτερος επενδυτής σε υποδομές τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται οι επιπλέον επενδύσεις του Ομίλου για φάσμα και υπηρεσίες τηλεόρασης.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου