Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 7/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πασχίζουν για σωτηρία
στον ΔΟΛ με τροπολογία

Την ψήφιση τροπολογίας που επιτρέπει στο ΔΟΛ να λάβει την ενδιάμεση χρηματοδότηση από τους δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης θα επιδιώξουν οι εργαζόμενοι. Σε συνεργασία με το γραφείο Ρουπακιώτη θα παρουσιάσουν μια τροπολογία για να ψηφιστεί από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, τροποποιώντας εν μέρει το υφιστάμενο πτωχευτικό δίκαιο, επιτρέποντας στο ΔΟΛ να συνεχίσει να λειτουργεί ως τον ορισμό του Ειδικού Εκκαθαριστή.
---
Τρίωρος Τράγκας στα Παραπολιτικά FM

Τριώρο καθημερινό πρόγραμμα για το Γιώργο Τράγκα στα Παραπολιτικά FM. Από τις 13 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή από τις 08.00 ως τις 11.00 το πρωί. Νωρίτερα από τις 06:00 ως τις 08:00 το πρωί θα είναι οι Ξενάκης- Αδαμόπουλος και από τις 11:00 ως τις 13:00 οι Κακούσης – Πετρόπουλος.
---
Τι πρόσφερε ο Σαββίδης για το ΔΟΛ

Το ποσό των 40 εκατ. ευρώ ήταν διατεθειμένος να βάλει στον ΔΟΛ ο Ιβάν Σαββίδης για τη λειτουργία του Οργανισμού και την κάλυψη των δανείων. Το μόνο εμπόδιο στην κατάθεση της πρότασης και την οριστική λύση για τον ΔΟΛ ήταν, σύμφωνα με τους ανθρώπους του επιχειρηματία, το ότι τα προσωπικά δάνεια και οι εγγυήσεις του Σταύρου Ψυχάρη και της οικογένειάς του δεν θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά ως μέρος των ήδη υπέρογκων οφειλών του Οργανισμού, ούτε από τις τράπεζες ούτε από τον υποψήφιο αγοραστή. Μετά την αποτυχία των συζητήσεων, ο Β. Μουλόπουλος σταμάτησε να έχει ρόλο «διαπραγματευτή» προκειμένου να βρεθεί λύση για τον ΔΟΛ.
---
Το νέο δελτίο της ΕΡΤ1

Στις 20 Φεβρουαρίου θα κάνει την εμφάνιση του το νέο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 9, με παρουσιαστή το Νίκο Παναγιωτόπουλο και μεγάλη ομάδα σχολιαστών από όλες τις πολιτικές τάσεις και εφημερίδες. Απέναντί του δεν θα βρίσκεται κάποιο άλλο δελτίο, καθώς του ΣΚΑΪ, με τη Σία Κοσιώνη μετακινείται από τις 13 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ. Νωρίτερα, στις 6, στην «Αίθουσα Σύνταξης» θα δίνεται το στίγμα της βραδιάς, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου.
---
Παράταση για το “πόθεν έσχες”

των ιδιοκτητών (κι) από το ΕΣΡ

Χωρίς τη δήλωση του «πόθεν έσχες» θα κατατεθούν τα στοιχεία ιδιοκτησίας των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στο ΕΣΡ. Το Συμβούλιο, απαντώντας σε ερωτήσεις, διευκρίνισε πως το «πόθεν έσχες» των μετόχων μπορεί να κατατεθεί μετά τις 17 Απριλίου 2017. Διευκρινίζεται ακόμη πως οι μέτοχοι δεν είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν δήλωση για συμμετοχή σε άλλα ΜΜΕ.
---
Νομικές κινήσεις από την Τηλέτυπος

Θα χοντρύνει κι άλλο η σύγκρουση του Mega με τους μετόχους της Digea. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τηλέτυπος πρόκειται να προσφύγει σε όλα τα φόρα κατά των ιδιωτικών σταθμών που επιχειρούν να επηρεάσουν τη διαφημιστική αγορά. Οι συμπεριφορές αυτές προκαλούν άμεσες νομικές αντιδράσεις από την Τηλέτυπος.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου