Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ: Τρώνε τα έτοιμα

Πάνε οι συνδρομές μας. Στάχτη και μπούρμπερη.

"Καίνε" τα αποθεματικά και αδειάζουν το ταμείο. Με διακομματική συναίνεση. Με διαπαραταξιακή σιωπή και συνενοχή.

Δικαιολογία αποτελεί η κατάργηση του αγγελιοσήμου. Ή έστω μια αιτιολογία που καλύπτει εν μέρει το έλλειμμα του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Γιατί τόσο τα έσοδα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της ΕΣΗΕΑ εμφανίζονται σταθερά μειούμενα, ενώ τα έξοδα ακουμπούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τι λέει η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ για όλα αυτά. Η λαλίστατη στα εύκολα και σε ότι "αγοράζει" ψήφους διοίκηση του σωματείου μας, θα τοποθετηθεί και πότε στην έκθεση-βόμβα της Εξελεγκτικής Επιτροπής;
---
Που τα βρήκε ο βλαχομπαρόκ;

Σε τιμή ευκαιρίας αγοράστηκε η βίλα Κωστόπουλου: 4,7 εκατ. ευρώ.

Που τα βρήκε ο Κωστόπουλος; Εκεί που τα βρήκε ο Ψυχάρης. Πότε; Την εποχή του εκσυγχρονισμού. Της... ιστορικής περιόδου που ξεβλαχέψαμε.

Ας μην τα ξεχνάμε αυτά.
---
Ανακύκλωση διευθυντών στα κανάλια

Ο παλιός είναι αλλιώς...

"Αλλαγές διευθυντών ειδήσεων και ενημέρωσης στα κανάλια με τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται σε επιτελικές θέσεις Τελικά ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 από την ερχόμενη Δευτέρα. Ο δημοσιογράφος έχει περάσει και από το Star στην ίδια επιτελική θέση, ενώ στο παρελθόν θητεύσει για πολλά χρόνια σε επιτελικές θέσεις στον Αντέννα. Την ίδια ώρα αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ο Στράτος Μπαλής, μετά από ενάμισι χρόνο (είχε έλθει από τον ΣΚΑΪ), ο οποίος ασκούσε καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων μαζί με τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο, μετά και την απομάκρυνση του Γιάννη Μιχελάκη. Ο Στρ. Μπαλής σύμφωνα με πληροφορίες μετακινείται στο «Epsilon» σε αντίστοιχη θέση, δεδομένου ότι ο Μιχαλέλης θα έχει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη".

Πουθενά νέοι άνθρωποι.
---
Να εγκαλέσει ο πρόεδρος τον αντιπρόεδρο

Αντί να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση ανακοινώσεις για το "Πρώτο Θέμα" και τις "κρεμάλες" του Θέμου Αναστασιάδη.

Θα ήταν καλύτερο να εγκαλέσει ο πρόεδρος της κυβέρνησης τον επιφορτισμένο με το τραπεζικό σύστημα αντιπρόεδρό του, για το ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν κάνει απαιτητά τα πάνω από 30 εκατ. ευρώ, που της χρωστάει το "Πρώτο Θέμα". Με τα δανεικά του "παλαιού συστήματος", που φτάνουν τα 42 εκατ. ευρώ, πουλάει τρέλα ο κ. Αναστασιάδης και με την ανοχή των διοικήσεων των τραπεζών.

Μήπως αδικεί ο "Σάτυρος" τον κ. Δραγασάκη; Να μας το πει.
---
ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ:
Ακόμα (τους) περιμένουμε για Μελισσανίδη

Μόνο για τον Καλφαγιάννη έτρεξαν να βγάλουν ανακοίνωση.

Στα εύκολα είναι πάντα λαλίστατοι και μάχιμοι συνδικαλιστές. Όταν πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι σε κάθε Μελισσανίδη, εξαφανίζονται. Μόνο για τα μαγαζιά με τα πολλά "κουκιά" ξέρουν να ενδιαφέρονται. Εμάς, μας έχουν να πληρώνουμε τις συνδρομές μας.

Δεν θα αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι.
---
Ραντεβού στο... Tae Kwon Do

Επτά χρόνια απλήρωτοι οι απολυμένοι του Metropolis και του Ανδρέα Κουρή.

Επτά χρόνια αγωνίζονται για να δικαιωθούν. Έτσι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, διαδήλωσαν έξω από το φετινό πανηγυράκι του MAD, του καναλιού του Ανδρέα Κουρή (του Μάκη).

Θερμή η συμπαράσταση όλων μας.
---
fmvoice
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Η ΕΣΗΕΑ δεν είχε βγάλει ανακοίνωση ούτε όταν έμειναν 500+ άτομα στον δρόμο με τις απολύσεις ΔΟΛ πέρυσι τον Αύγουστο...ούτε μια κουβέντα, σιωπή...η ίδια σιωπή και στο "υπερπρονόμιο" του ειδικού διαχειριστή που ακόμα το ψάχνουμε και όπως πληροφορούμαστε μεταφέρεται κάπου μέσα στην επόμενη 5ετία. Γιατί κύριοι; Βάσει νόμου τα δώρα δεν υποχρεούται να τα καταβάλει; Δεν είναι ποινικό ξαφνικά; Το υπερπρονόμιο που τάζατε το κάναμε γαργάρα; ή επειδή δόθηκε το επίδομα αφερεγγυότητας δεν πειράζει - έλα μωρέ και τι έγινε; για τα υπόλοιπα δεδουλευμένα φυσικά ούτε λόγος...Σωματείο δημοσιογράφων και ενημέρωση ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο στις εκλογές ξέρουν να μας πρήζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μήπως χάσουν κανέναν ψηφαλάκι. Τις καρέκλες όλοι τις θέλουν, τις ευθύνες ουδείς! Που ξανάγινε οργανωμένο σωματείο να μην ενημερώνει για την πορεία των εξελίξεων σε περιπτώσεις όπου έχουμε δικαστικές διαμάχες/δίκες κτλ; Τα τηλέφωνά μας τα ξέρετε - βουνό τα προεκλογικά sms. Τα email μας επίσης.Τι κάνετε λοιπόν κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή