Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Τηλεοπτικά κανάλια - εμπορικές συμφωνίες - Μακεδονικό...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νίκος Παππάς:
Μήπως εκλεκτικές συγγένειες σταθμών επηρεάζουν τη γραμμή τους στο Μακεδονικό;



«Είναι γνωστό ότι η Τουρκία
δεν ήθελε συμφωνία Ελλάδας-πΓΔΜ…»

Ο Νίκος Παππάς στην Αμαλία Κάτζου και στο Live News Weekend του Epsilon TV:

«Η ανησυχητική πλευρά του ζητήματος δεν είναι ένα τούρκικο σήριαλ, είναι μια ειδησεογραφία η οποία επιλέγει, δυστυχώς, να αναδεικνύει κάποιες φορές -υπέρ του δέοντος και με ψέματα- κάποιες δυνατότητες που έχει ο “ανήσυχος” γείτονάς μας, ενώ οι δυνατότητες, η αμυντική θωράκιση και η αποτρεπτική δυνατότητα της χώρας μας αποκρύπτονται από τα ίδια δελτία.

Αυτό για ελληνικό κανάλι είναι ανησυχητικό. Θα ήθελα να είμαι πάρα πολύ καθαρός. Δεν θα μείνουμε με το στόμα μας κλειστό. Αν αυτά τα φαινόμενα συνεχιστούν, θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις.

Αυτό που λέω το καταλαβαίνει, νομίζω, και ο Έλληνας τηλεθεατής, ο οποίος μπορεί πάρα πολύ καθαρά να δει στο πρόγραμμα ενός σταθμού και στη ροή των εκπομπών του εάν και κατά πόσο προβάλλεται και υπερπροβάλλεται ο κ. Ερντογάν ή όχι.

Και δεν ξέρω μήπως κάποιες εκλεκτικές ή εμπορικές συγγένειες (σ.σ.: των σταθμών) επηρεάζουν και τη γραμμή τους για τη συμφωνία με την πΓΔΜ. Διότι είναι απολύτως σαφές ότι ο εξ Ανατολών γείτονάς μας δεν θα ήθελε ποτέ η Ελλάδα με την πΓΔΜ να φτάσουν σε συμφωνία. Θα ήθελε να συνεχίσει στο όραμα του μουσουλμανικού τόξου, το οποίο την Ελλάδα θα την περικυκλώσει, αυξάνοντας την επιρροή του στο βόρειο γείτονά μας».
---
---
*

2 σχόλια:

  1. Δεν τολμώ να διαφωνήσω με όσα, ο εκλεκτός πωλητής τηλεοπτικών σταθμών στους ολιγάρχες, επιχειρεί να στοιχειοθετήσει επιχειρήματα, σχετικά με την Σκοπιανή συμφωνία, γιατί κινδυνεύω να χαρακτηρισθώ ως διαμαρτυρόμενος ακροδεξιός. Της μόδας είναι τελευταία. Θα εκφράσσω μόνο με τον απαιτούμενο δισταγμό, μιά φτωχή απορία. Τώρα που έγινε αυτή η δικαιοπραξία και μάλιστα χωρίς την παρουσία συμβολαιογράφου, προφανώς λόγω απασχόλησής του με τους πλειστηριασμούς, παύει να υπάρχει το μουσουλμανικό τόξο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και από πότε η γραμμή ενός τηλεοπτικού σταθμού επηρεάζει την εξωτερική πολιτική μιας κυβέρνησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή