Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μπλόκο από την Alpha Bank
στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Την ώρα που τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ – εχθές το μεσημέρι, ενημέρωναν τους εργαζόμενους του ΔΟΛ, σχετικά με τις αποζημιώσεις και τους μισθούς που διεκδικούν, ήρθε η πρώτη ανακοπή από την Alpha Bank για να τις μπλοκάρει!

Προσφυγή ΕΣΗΕΑ
για τη διεκδίκηση
του 13ου και 14ου μισθού

Θα προσφύγει μαζικά με αγωγές και η ΕΣΗΕΑ για τους δημοσιογράφους εργαζόμενους στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα όσον αφορά τη διεκδίκηση του 13ου και 14ου μισθού. Η απόφαση ελήφθη ύστερα από μεγάλη πίεση των δημοσιογράφων σε ΕΡΤ, ΑΠΕ και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Οι αγωγές θα κατατεθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου.


Πρόστιμο στο Nickelodeon

Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο Nickelodeon της εταιρείας Τηλεκίνηση ΑΕ «για τη μετάδοση διαφημίσεων παιδικών παιχνιδιών μεταξύ 07.00 και 22.00» και επιβολή «διοικητικής κύρωσης της συστάσεως, όπως μην υπερβαίνει το ανώτατο όριο του ωριαίου χρόνου μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων». 

Στοίχημα η νέα ραδιοφωνική έρευνα

Σε ισχύ από τις 12 Φεβρουαρίου 2019 η νέα έρευνα ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ, την οποία θα διεξάγουν οι εταιρείες MRB HELLAS και GLOBAL LINK, που πλειοδότησαν στην πρόσφατη διαγωνιστική διαδικασία, με τη συνεργασία και επιστημονική εποπτεία ομάδας εμπειρογνωμόνων του Παντείου Πανεπιστημίου. Νέο χαρακτηριστικό οι συνεντεύξεις με ακροατές που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα, σε ποσοστό 50% του συνολικού δείγματος, με στόχο την πληρέστερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή του συνολικού πληθυσμού στην έρευνα.

Αποχώρηση

Αποχώρησε ανώτατο δημοσιογραφικό στέλεχος από την Αλτερ Εγκο ΜΜΕ.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Με νέα εικόνα η ΕΡΤ

Η διαφημιστική εταιρεία Bold Ogilvy ανέλαβε τις υπηρεσίες εταιρικής προβολής της ΕΡΤ για τους επόμενους δύο μήνες έναντι ποσού 18.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας και την επιμέλεια παραγωγής ραδιοφωνικών σποτ, καθώς και μακέτες για digital επικοινωνία.

ΕΣΗΕΑ: Δικαίωση για τον Ξένιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της μεταφοράς των δημοσιογράφων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «ΞΕΝΙΟΣ 94,3», στον Δήμο Φυλής. Ένας αγώνας πολλών ετών έλαβε αίσιο τέλος. 
---
Τυπολογίες
---
*

1 σχόλιο:

  1. Alpha Bank και Εθνική εναντίον εργαζομένων! Τέλεια. Αν νομίζουν πως η επόμενη ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει από τους μισθούς και τις αποζημειώσεις μας, είναι πολύ γελασμένοι. Ήταν που δεν θα έκαναν καν ανακοπές και παραμύθια... Έχουν να βγουν τόσα στη φόρα όμως που...έχουν γνώση οι φύλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή