Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

... σκάνδαλο Καλοφωλιά σε εξέλιξη ...

*
Aνασυγκρότηση
***
*

Πωλήσεις και πλειστηριασμοί που πρέπει να διερευνηθούν 
Νέες αποκαλύψεις - φωτιά

για το σκάνδαλο Καλοφωλιά
Γ. Δ. Καλοφωλιάς

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ του πρώην προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Εφημερίδων Αθηνών κ. Δ. Καλοφωλιά τείνοντας να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο του Τύπου.

Τον περασμένο Δεκέμβρη έγινε πλειστηριασμός για τα μηχανήματα της εταιρίας (προφανώς από τα πιεστήρια, CTP, κομπιούτερ έως και τα... συρραπτικά) για λογαριασμό κάποιου Γιάννη Λαζάρου έναντι οφειλής 20.000 ευρώ! 

Ο κ. Λαζάρου είναι ο στενότερος συνεργάτης του Καλοφωλιά εδώ και 20 χρόνια και φαίνεται ότι αγόρασε την εταιρία ΚΑΠΑΤΕΛ από τον Όμιλο Καλοφωλιά όταν ο Όμιλος αναγκάστηκε να αποσχίσει τις εταιρίες για να πάρει την επιδότηση των 14.200.000 ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την άνοιξη του 2013 υπογράφεται συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των εταιριών ΚΑΠΑΤΕΛ (Λαζάρου) και ΕΞΠΡΕΣ (Καλοφωλιάς). Παράλληλα, ο Λαζάρου κάνει κατάσχεση στα μηχανήματα της ΕΞΠΡΕΣ!

Δύο μήνες αργότερα ο Λαζάρου καταθέτει στα τρία σωματεία του Τύπου (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ) επιταγή του ΚΑΠΑΤΕΛ αξίας 80.000 ευρώ για οφειλές της ΕΞΠΡΕΣ προς τους εργαζόμενους! Ο ίδιος όμως συνεχίζει την κατάσχεση των μηχανημάτων της ΕΞΠΡΕΣ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, που έκανε τον πλειστηριασμό, για να πάρει τα 20.000 ευρώ που του χρώσταγε ο Καλοφωλιάς!

Εμείς δείχνουμε την άκρη του νήματος. Η Δικαιοσύνη οφείλει να ξετυλίξει το κουβάρι...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. O στενός συνεργάτης του εκδότη Γ.Καλοφωλιά, Γ. Λαζάρου ΓΝΩΡΙΖΕ ότι από την πώληση των μηχανημάτων του π ιεστηρίου της εταιρείας ΕΞΠΡΕΣ δεν θα έβαζε στην τσέπη του δραχμή γιατί σε κάθε πλειστηριασμό ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η εξόφληση των οφειλών της εταιρείας σε ΦΠΑ. Μήπως υπάρχει κι ΕΠΟΜΕΝΟΣ που θα αγοράσει τα πιεστήρια της ΕΞΠΡΕΣ και ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ.Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!
    ΣΠΕΙΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ!
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή