Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

... διαταράχθηκαν τα χρηστά τηλεοπτικά ήθη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από την Αννίτα Πάνια στον Ρουβίκωνα,
ένα τηλεοπτικό λεπτό δρόμος...


Τόσο κράτησαν συνολικά οι αντιδράσεις τους. Της Αννίτας πρώτα που εκφράστηκε θετικά για την Πόλα Ρούπα (του Μαζιώτη) και των μελών του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ.

Και τα δύο βέβαια είναι αντίθετα στα επικρατούντα χρηστά τηλεοπτικά ήθη, οπότε δημιούργησαν αντιδράσεις. Την Αννίτα την έστειλαν από το κοντρόλ κατευθείαν για διαφημίσεις, τους Ρουβίκωνες τους έκοψαν πριν προλάβουν να πουν οτιδήποτε αν και η Λιάνα Κανέλλη (καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου) δεν είχε αντίρρηση, έλεγε, να διαβάσει on air την ανακοίνωσή τους.





Έχουν και παρελθόν οι Ρουβίκωνες βέβαια (Τειρεσίας) οπότε προφανώς θα προκάλεσαν μία εύλογη ανησυχία. Και η Αννίτα έχει παρελθόν, άλλου τύπου φυσικά. Να πούμε ως e-tetRadio (αν και δεν έχουμε σχέση με τηλεόραση) πως δεν μας ενόχλησαν διόλου οι δύο συμπεριφορές, ένθεν κι ένθεν. Το αντίθετο μάλιστα, δίνουν μία άλλη, χαριτωμένη, νότα στη μονότονη ελληνική TV.

Είναι και πολλοί βλέπετε που σκέφτονται κάπως έτσι, όπως η Αννίτα και όπως ο Ρουβίκωνας, μην σας κάνει εντύπωση. Δεν είναι όλοι σαν τον Adonis Georgiadis, έτσι;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου