Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

... ο ΔΟΛ, οι επιστολογράφοι και τα... άλλα σωματεία !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προς Απλήρωτους Επιστολή Μάρκου Το Ανάγνωσμα

Ή Ταν Ή Επί Τας Επιστολάς


Γενική Συνέλευση εργαζομένων ΔΟΛ
τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 4.30 μ.μ

Συνάδελφοι,

όπως ήδη γνωρίζετε, στις 8 Ιανουαρίου 2016 στείλαμε στο Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ επιστολή, με την οποία -μεταξύ άλλων- ζητούσαμε:

«1. Την προκήρυξη επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων (24ωρες απεργίες κ.λ.π) μέχρι η διοίκηση του ΔΟΛ να καταθέσει στους εργαζόμενους και στην ΕΠΗΕΑ, αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των καθυστερούμενων δεδουλευμένων και επαναφοράς της μισθοδοσίας στην κανονικότητα.

2. Το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα να τηρείται απαρέγκλιτα. Κάθε φορά που δεν θα συμβαίνει αυτό, θα ενημερώνεται αμέσως η ΕΠΗΕΑ, ώστε να προχωρεί χωρίς άλλη προειδοποίηση σε απεργιακές κινητοποιήσεις…».

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα (παρότι έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός), από την πλευρά της διοίκησης του ΔΟΛ δεν έχει εκδοθεί οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα σε σχέση με την εξομάλυνση της μισθοδοσίας και την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των μηνών Δεκεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2016.

Για το λόγο αυτό, η ΕΠΗΕΑ, η ΕΣΗΕΑ και τα άλλα σωματεία καλούν όλους τους εργαζόμενους του ΔΟΛ σε Γενική Συνέλευση, στο Αμφιθέατρο του Οργανισμού, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 4.30 μ.μ, προκειμένου:

* Αφενός, να υπάρξει ενημέρωση για τις επαφές που έγιναν με τη διοίκηση του ΔΟΛ και το αποτέλεσμά τους.

* Αφετέρου, να καθοριστεί παρουσία και των σωματείων η περαιτέρω στάση μας (επικαιροποίηση παλαιότερης ομόφωνης απόφασής μας για απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες νομικές ενέργειες).

Η παρουσία ΟΛΩΝ στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Γιάννης Τζανετής, εκπρόσωπος διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ στην ΕΠΗΕΑ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο: