Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 18/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πληρώθηκαν λιγότερα στον ΔΟΛ
και όχι όσοι είναι σε επίσχεση...


Πληρώθηκαν στο ΔΟΛ, αλλά λιγότερα. Οι εργαζόμενοι έλαβαν λιγότερα από όσα τους αναλογούσαν για το πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου. Εξαιτίας της δέσμευσης των λογαριασμών δόθηκε η υπόσχεση πως θα γίνει εκκαθάριση της οφειλής μελλοντικά.
---
Ανανέωση θητείας σε προϊσταμένους της ΕΡΤ

Σε ανανέωση της θητείας για έναν ακόμη χρόνο (έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017) 12 συνολικά στελεχών της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε θέσεις προϊσταμένων, προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ, διατηρώντας την ισορροπία στις μεσαίες θέσεις στελεχικού δυναμικού. Η ανανέωση αφορά τους Δ. Γαζιδέλλη, Ε. Φαραντάκη, Κ. Νικολάου, Κ. Μάλαμα, Λ. Μαγγέρα, Χ. Παπαγεωργόπουλο, Κρ. Κανάβα, Π. Αθανασόπουλο, Μ.Δ. Νούτζεντ, Στ. Παύλου, Π. Ρώτα και Κ. Γόντικα. Εκκρεμεί η ανανέωση θητείας στον Τομέα της Ενημέρωσης για την ΕΡΤ στην Αθήνα και την ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.
---
Παράταση για τις εγγραφές στην ΕΣΗΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι όσον αφορά τη συλλογή των απαραίτητων πιστοποιητικών, για να διευκολύνει όσους επιθυμούν να εγγραφούν στην Ένωση, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και τη συμπλήρωση των φακέλων των υποψηφίων μελών, έως και την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να παραδίδουν στη Γραμματεία πλήρεις τους φακέλους με τα δικαιολογητικά για να διευκολύνεται η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.
---
Διάψευση ΕΡΤ

Η ΕΡΤ διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανώνυμες αναρτήσεις ιστοσελίδων που θέλουν τη δημόσια τηλεόραση να αποκτά «επιπλέον 49 προϊσταμένους».

Η αλήθεια είναι απλή: προσφάτως η ΕΡΤ ανανεώνει με διοικητικές πράξεις τη θητεία των ήδη υπηρετούντων στελεχών της. Ο αριθμός τους δεν αυξάνεται, καθώς το οργανόγραμμα της εταιρείας δεν έχει τροποποιηθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι σκόπιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που αποσκοπεί στην κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ.
---
Πρώτος ο Real FM

To διάστημα 16.01-12.02.2017 o Real FM είναι στην πρώτη θέση με ποσοστό 13,9% επί των ακροατών και τη δεύτερη θέση μοιράζονται με 11,7% ο Μελωδία και ο ΣΚΑΪ. Με 9,9% ο Ρυθμός, με 9,4% ο RED, με 9,2% ο Athens DJ, με 9,1% ο Rock, με 8,8% ο Δίεση, με 8,1% ο Δρόμος FM και δέκατος με 7,8% ο Sfera.
---
Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του
Δημήτρη Μυταρά και του Γιάννη Κουνέλη

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του δημοφιλούς ζωγράφου Δημήτρη Μυταρά, καθώς και τη μνήμη του παγκοσμίου φήμης εικαστικού Γιάννη Κουνέλλη, μεταδίδοντας τρία τηλεοπτικά αφιερώματα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.
---
Νίκος Παππάς:
“Η αδειοδότηση θα γίνει
και θα εισπραχθεί και τίμημα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

«Απάντηση στην ΕΙΤΗΣΕΕ ή στη DIGEA (το ίδιο είναι): 70 λόγοι αντιπαράθεσης και μία τεράστια γκάφα».

Καλωσορίζουμε την ξεκάθαρη τοποθέτηση της ΕΙΤΗΣΕΕ. Ίδια ψέματα και μια κορυφαία γκάφα.

Καταρχήν, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η απάντηση στη χθεσινή μας δήλωση για τους εργαζόμενους του Mega δεν έρχεται από τον πάροχο δικτύου (DIGEA), στον οποίο απευθυνθήκαμε, αλλά από τους παρόχους περιεχομένου, δηλαδή τα κανάλια (ΕΙΤΗΣΕΕ).

Και γιατί έγινε αυτό; Γιατί είναι οι ίδιοι άνθρωποι ακριβώς! Απλά, έκαναν -προφανώς- λάθος στις σφραγίδες τους! (...)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΔΩ
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου