Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

... στον ΔΟΛ, λεφτά βρήκαν, για να είναι ανοιχτό το μαγαζί !!!

*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΣΧΟΛΙΟ "Α": ... βασικά, η Δικαιοσύνη ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Τραπεζών και του ΔΟΛ ... αυτό είναι το ένα ... το άλλο που δημιουργεί ερωτηματικά είναι το πότε πρόλαβε και "γέμισε" ο λογαριασμός που άνοιξε ... θυμάστε ότι η απόφαση μιλούσε για "εφεξής" ... έχουμε την υποψία ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ακριβώς για να εξυπηρετηθεί αυτή η συγκυρία ... και όπως είναι γνωστό, αυθαίρετα και εκδικητικά δόθηκε το δεκαπενθήμερο ΜΟΝΟ σ' όσους δουλεύουν ακόμη, όχι στους επισχεσίες ... αλλά αυτά θα τα δούμε ΟΛΑ από Δευτέρα ...
Στον ΔΟΛ πληρώθηκαν στο MEGA ακόμη…


Προφανώς κάτι γίνεται λάθος στο MEGA… Διότι δεν μπορεί οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ τόσο σύντομα (σχεδόν μέσα σε λίγα 24ώρα από τη στιγμή που διακόπηκε η κυκλοφορία των ΝΕΩΝ) να διεκδίκησαν και να κατάφεραν να πείσουν τη Δικαιοσύνη να αφήσει ένα λογαριασμό ανοιχτό προκειμένου να συνεχιστεί η έκδοση των εφημερίδων και να καταβληθεί μέρος του μισθού Φεβρουαρίου… Και στο MEGA να βασανίζονται 8 μήνες απλήρωτοι!

Όπως είναι ήδη γνωστό οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος εχθές εισέπραξαν το 15νθήμερο Φεβρουαρίου και «ΤΑ ΝΕΑ» κυκλοφορούν κανονικά, όπως και το αυριανό «ΒΗΜΑ» θα είναι πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου