Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει - 17/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Novartis: 50 εκδότες-δημοσιογράφοι

Τι έχει να γίνει.

Για αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να κουκουλώσουν το σκάνδαλο. Πενήντα εκδότες-δημοσιογράφοι τα έπαιρναν από την εταιρεία για να πουλάνε τα ψέματα της στον κόσμο και για να κάνουν αποτελεσματικό lobby στα κυβερνητικά κέντρα αποφάσεων. Τα έδωσαν όλα στους δικούς μας οι αμερικανοί εισαγγελείς.

Προσπαθούν, αλλά, δεν θα την γλυτώσουν. Ποντάρει ο "Σάτυρος" στην παρουσία των αμερικανών εισαγγελέων.
---
Ο... Άρης των νεοδημοκρατών

Άντε Πορτοσάλτε και υφυπουργός του Άδωνι (κούφια η ώρα).

Αλαλάζοντας τον υποδέχτηκαν τα νεοδημοκρατικά πλήθη στην κοπή πίττας του Γεωργιάδη. Κατά τα άλλα οι κύριοι αυτοί μας πουλούν ότι είναι αντικειμενικοί.

Δικαίωμά τους.
---
Επιτυχία των "αταίριαστων"

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ομολόγησε ο εμπνευστής του "μαζί τα φάγαμε" ότι ήταν απατεώνες οι κύριοι πασόκοι του 2011. "Ήμασταν απατεώνες το 2011" μας είπε φόρα παρτίδα χωρίς ίχνος ντροπής.

Για την εκπομπή και τον σταθμό αυτό συνιστά επιτυχία.
---
Αβαβά... την φοροδιαφυγή

Ακόμα χειρότερα: Ποια φοροδιαφυγή;

Γράφτε, ρε δημοσιογραφάρες, κανά θέμα της προκοπής. Τολμήστε να γράψετε κανά όνομα. Τι κλαίτε μόνο σαν τις χήρες πάνω από το πτώμα του ΔΟΛ και κατηγορείτε τον Αλέξη γιατί δεν σας σώζει με κρατικά λεφτά. 

Γιατί ο συνταξιούχος ή νέος άνθρωπος να σας δώσει τα ευρώ του, που δεν του περισσεύουν, διότι έτσι ήθελαν τα μεγάλα αφεντικά σας, τα αφεντικά της διαπλοκής, αφού δεν του προσφέρετε κάτι;

Στα πράσα τον έπιασαν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και η Οικονομική Αστυνομία τον... φον φάρο του Κοντονή με τα διπλά και τριπλά συμβόλαια. Δήλωνε στην εφορία 10 και 12 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαια των 30 και των 40 εκατ. Και είχε το θράσος μετά να την πέφτει στον Καμμένο και να παριστάνει τον κήνσορα (και αυτός). Αλλά, οι αστέρες της δημοσιογραφίας αβαβά το σκάνδαλο. Ακόμα χειρότερα. Υπήρξαν μέσα (παρα)πληροφόρησης τα οποία τόλμησαν να βγάλουν λάδι την ΚΑΕ. Αυτά έκαναν... ρεπορτάζ ότι τα πλήρωσε μετά η εταιρεία.

Η "παλαιά" δημοσιογραφία πέθανε μαζί με το "παλαιό σύστημα".

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου